| Arome a întrebat:

Va rog am nevoie de ajutor; Am o catelusa, de cam 3-4 ani si in ultimul timp nu se simnte prea bine, ai inceput sa ii apara niste egzeme pe corp, dar am dat-o cu o crema si acum ii trece, doar ca de cateva zile a inceput sa se invarta in cerc, fara motiv, si int-o seara a darmat toate lucrurile din locul unde doarme si nu se mai oprea din invartit, iar cand m-am dus la ea, era foarte speriata, a venit la mine si tremura si parca mai avea un pic si se baga in sufletul meu, azi am obserbat ca are miscari repetate, incearca sa doarma doar ca inchide si deschide ochi intruna, si la fel si cu urechile le ridica si le lasa jos, intruna, si chia mai misca capul gen stanga dreapta, pe distanta mica dar intruna, sper ca ati inteles ce am vrut sa spun, mi-e frica sa nu aiba ceva la cap, imi puteti sa niste sfaturi, va rog mult.

1 răspuns:
| lupisor a răspuns:

Nu lua cuvintele mele 100%, nu sunt medic dar in schimb am avut grija de multi caini.
In general un caine ce se invarte dupa coada lui ori se distreaza, ori il deranjeaza ceva la coada *fiind o parte din coloana lui*.
Personal tind sa cred ca draga ta catelusa pur si simplu deocamdata sufera de o sensibilitate de la egzemele respective. O poate ustura, poate avea mancarimi... nu stiu exact ce are sa-ti dau detalii dar sper sa se faca bine, ai grija de ea.