| BlackRockShooter a întrebat:

VA ROG AM NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT
Catelusa mea a fost lovita de pisica mea in globul ocular si s-a spart
Ce pot sa ii fac? Am cautat pe internet dar nu gasesc nimic
Macar sa ii dau cu ceva la ochiul respectiv sa nu i se infecteze

21 răspunsuri:
| anonim230 a răspuns:

Cel mai bine o duci la medic, nu cred ca ai cu ce sa ii dai.

| dudute a răspuns:

Pune-i niste picaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarmana catelusa! Trebuie sa mergi cu ea urgent la un veterinar! Succes!

| dudute a răspuns:

Intreaba la un veterinar.

| whatevernvm a răspuns:

Buna.

In primul rand sa inveti sa scrii corect gramatical.

In al doilea rand, las-o sa moara!
Pisicile nu fa cnimic rau la nimeni daca nu sunt provocate, deci daca a prococat-o merita moarte!

Pisicile sunt naimale blande de obicei, tine-ti potaia in alta parte!

Bafta:X

| TheFeeye a răspuns:

Lasă netul, du-te mamă cu ea la medic, dacă nu e prea tarziu.

| Acl a răspuns:

Mai intai bate mata si apoi du-te la medicul veterinar rapid fiindca e mai bine sa stii ca e in maini sigure decat sa cauti leacuri babesti pe net si apoi sa regreti.

| stefanik04 a răspuns:

Trebuie dusa neaparat la doctor...la veterinar de fapthappy
acolo iti va da o reteta cu ceva crema dar nu stiu exact ce crema sa iti zic sa ieihappy

| ellai a răspuns:

Ii poti da cu apa oxigenata pentru dezinfectare si apoi ar trebui sa dai cu un unguent si sa ii pui pansament pentru a nu intra impuritati. cel mai bine ar fi sa intrebi un medic veterinar sau sa iti duci cainele la medic.

| ThePunisher a răspuns:

Du-ti catelusa imediat la veterinar!

| whatevernvm a răspuns:

@Acl, de ce sa bata mata? x(

Pisicile nu se dau la nimeni fara motiv, iar cainele ei e atat de prost incat il bate o pisica!

Cum sa bata mata? Neculturalizatilor!

@SexyVocaloid, da, bate mata! In felul asta o sa iti scoata ochii si tie! Asa iti trebuie daca iti pasa de o jigodie mai mult! SI tie Acl, la fel.

Rusinee!

| whatevernvm a răspuns:

Daca lovesti pisica primesti blestem vesnic!

| BlackRockShooter explică:

@NachtİmОҝtobεrnu a provocat-o pisica mea e nebuna a sarit la un alt caine care l-a adus mama sa i daie ceva de mancare a sarit sa il daie afara pe cainele acela si catelusa mea a sarit la pisica sa o indeparteze de acel caine si pisica cum era si speriata si agresiva a dat si in catelusa mea si a lovit-o in ochi
Din pacate nu pot sa o duc la veterinar ca cel de aici e prost nu stie nimic de animale iar bani sa ma duc macar in bistrita nu am
Totusi mama a spus ca nu avem ce sa ii facem asa ca am dato cu o crema si nu o mai doare asa tare si incercam sa nu ii intre mizerii in ochi

Si totusi NachtİmОҝtobεr ce greseli de gramatica am?
Esti choir?

| whatevernvm a răspuns:

1. Sunt fata.
2."Catelusa mea a fost lovita de pisica mea in globul ocular si s-a spart" daca "sa" legat nu e o gresala...recunosc, am facut si eu greseli dar au fost de graba, adica am scris litere gresit, nu grmatical! e grav...

Si pisica nu e nebuna, isi apara proprietatea in locul cainelui! Daca cainele tau s-a dat la ea s-a aparat happy Asa merita.

| whatevernvm a răspuns:

Si nu, nu sunt choir.

| krena a răspuns:

***-o dumnzezo de mata dai un picior de sa zboare ca pasarile.Nu am nimic in general cu matele ca si eu am dar intrec limita si da tin cu cainele

| whatevernvm a răspuns:

@krena, iti urez o viata chinuita, sa te manance matele!

| JustLikeMe a răspuns:

@NachtİmОҝtobεr Totusi eu cred ca n-ar trebui sa faci atata caz, pentru ca oamenii au gusturi, si nu trebuie sa te certi cu ei, si ar trebui sa te manance pe tine cainii

| Acl a răspuns:

@NachtİmОҝtobεr Mai lasa tupeul si daca nu stii sa tii la o gluma mai bine taci si iti vezi de treaba ta. Ti-a zis BlackRockShooter ca e din cauza la "pisica" si tu tot pe caine dai vina, se vede cat de desteapta esti.

Daca treceai si pe la scoala stiai pana acum ca daca cainele sarea sa bata "pisica" acum era istorie. Esti raportata pentru stupiditatea pe care ai aratat-o aici.

| NitrowsDwt a răspuns:

Trebuie sa il duci de urgenta la medicul veterinar.