| gabymaria a întrebat:

Va rog... am o rugaminte nu doreste nimeni sa doneze un catel bichon sau sa faca o oferta mai acceptabila am cautat peste tot sunt din maramures dar nu gasesc decat la preturi foarte mari, nepermise pentru mine deoarece doresc sa-l fac cadou sorei mele care are o dorinta arzatoare happy. daca puteti sa ma ajutati va rog frumos
?

Răspuns Câştigător
| AndraCB a răspuns:

Intra pe hobby-zoo.ro. Cauta la catei de vanzare, o sa gasesti oferte bunicele m-am uitat si eu si am vazut bichonei la preturi ok. Mult succes!

| gabymaria explică (pentru AndraCB):

Mersi mult:*

| AndraCB a răspuns (pentru gabymaria):

Cu placere, sper ca vei gasi unul pe care sa il poti lua. Si "La multi ani" surorii tale :*

Mersi

7 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Bishonii nu prea se doneaza, pentru ca sunt micuti si draguti si toata lumea e dispusa sa plateasc.
Regret sa te dezamagesc.
Incearca la un adapost sa gasesti un caine pufos si mic. Cam atat de aproape de un bishon adoptat te poti apropia.

| gabymaria explică (pentru danielcretu1980):

Pai am zis sa mi se faca o oferta sadeu am gasit persoane care doneaza da din pacate sunt din Bucuresti

| AndraCB a răspuns:

Dar sora ta are bani sa il creasca? V-ati gandit, tu sau ea, la lucrul asta? Normal daca aveti bani sa-l cresteti trebuie sa aveti si sa-l cumparati... Va trai vreo 15 ani de-acum incolo (cainii de talie mica traiesc mai mult), va avea nevoie de mancare, lesa, castraone, vitamine, perie, sampon, ca nu e maidanez sa se adapteze usor la conditii austere. Cauta pe cineva din alt oras, dar poate mai aproape decat Bucurestiul.

Vreau sa-l fac cadou sorei mele fara ca ea sa stie sau parintii mei (surpriza)deoarece am vazut ca i-si doreste, si din cauza asta caut o oferta mai acceptabila.da are posibilitatiwinking