Ii trebuie un veterinar, se mai poate dezgheta...Dar actioneaza repede fara bai calde si poate un laptic cald i-ar prinde bine
A murit azi noapte, aveam de gand sa-l ducem astazi la veterinar, dar azi noapte l-a gasit prietenul meu mort...
? de ce este soarta atat de cruda? mie imi plac foarte mult cainii si cand aud asa ceva imi vine sa plang. ...imi pare rau."condoleante".
Multumesc. Si eu am plans, era atat de dragut si micut. O pufosenie era! Si era un alb curat asa Mi se rupe sufletul pentru el...
Acolo unde e acum, alaturi de alti catelusi ingerasi cu siguranta ii e bine!
Iubesc animalele din tot sufletul, sunt niste suflete la fel ca oamenii...doar ca sunt niste suflete de zeci de mii de ori mai nobile decat cele ale oamenilor.
True.
Bună!
Sunteți doi copii cu suflet bun, dragii mei! Și toți ceilalți care au scris aici sunt la fel. Bravo vouă!
Mi-a părut foarte rău pentru cățelușul acela. Uite, aici sunt doi câini pe care noi i-am luat de pe stradă și i-am adoptat. Sunt foarte fericiți ( de fapt fericite, că sunt fete), iar noi avem sufletele foarte mulțumite.
http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/
Mi se face rau . Trebuie tinut asa la cald, chiar invelit cu patura si incearca sa-l hidratezi, sa-l faci sa bea apa.
Nu-i fa baie. La medic ti l-ar fi pus la perfuzii. Poate are sanse...
Lasa-l asa pana isi revine.asa am laut si eu unu si in doua zile isi revenise dar pana s-a obisnuit cu noi a durat vreo 5 zile si apoi si-a revenit treptat.nu-i fa acum baie..astepta-l sa se bucure si el putin.frumos gest!