Se poarte sa aiba multe lucruri.
daca face febra si nu mananca, cel mai probabil este o suprainfectie bacteriana, dar nu este obligatoriu. (poate fi ceva viral, si atunci schema de tratament este cu totul alta)
pentru lipsa poftei de mancare :
perfuzie cu vitamina C si aspatofort ca sa inceapa sa manace, si, antibiotic (daca este cazul)
la veterinar cu el.
Deci nu mananca. vomita... nu are febra se joaca cu mine dar nah nefiind mancat are el o stare de moleseala, i am dat ciorbita cu paine inmuiata si de atunci se pare ca nu ia priit. a vomitat o si n a mai mancat nimic mi-a zis cineva sa i dau orez fiert cu un pic de delicat pentru diaree ce parere ai?
Tin sa va zic ca nu l am dus la doctor deloc i am dat o pastila de diarere pe gat... putin ceai de izma si a doua zii era in stare sa manance si castronul ) ma bucur ca numai are nimic acum am sa incerc sa fiu mai atenta la ce mananca
Atunci, o sa manance dupa vitamnia C si aspatofort
Nu ai incredere in veterinari dar intrebi necunoscuti pe internet.
fa ce zic veterinarii
Http://www.zooland.ro/......-6199.html
Tratamentul medicamentos este suficient.Vaccinul ajuta si el.Cred ca asta sa fie.
Cred ca mai bine ii faci vaccin, cred ca are parvoviroza....mai bine ai incredere in ei... poate au dreptate. funda?
I-ai facut vaccinul? Daca NU....trebuie sa i-l faci cat mai repede! Am avut si eu un caine...tot asa facea, i-am facut vaccinul si nu am mai avut probleme dupa aceea!sper ca ti-am fost de ajutor
Ane758 întreabă: