Poate scheauna din cauza :
S-a atasat de cineva din familie si vrea sa stea cu el
Ii este frica de intuneric
Nu are vaccinurile facute
Ori se sperie de vreun soarece sau sobolan(poate vine noaptea pe acolo si se sperie)
Trebuie sa rezolvi asa:
Tine-l cu voi in familie ca sa vedem daca mai plânge dar adu si mama cu puii ceilalti pentru ca s-ar putea sa plângă dupa ei.Incearca sa ii tii cat mai aproape de voi.
Lasa o lampa aprinsa ca sa vada ca e lumina. Pune ceva acolo ca sa vada ca este lumina
Sa ii faci vaccinurile.
Verifica daca ai vreo rozătoare pe acolo... pune niste capcane dar ai grija sa fie undeva unde cateii nu poate sa atinga ca sa nu pateasca ceva.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Noaptea trebuie sa ip mai bagi din când in când in seama.Seara înainte de culcare sa încerci sa il adormi.El va adormi stiind ca tu esti aici si îl vei apara.Incearca doar vreo perioada de timp. Vreo 3 nopti sa stea cu tine si adoarme-l in fiecare seara. Dupa ce il muti înapoi la locul unde era uite-te sa vezi daca scheauna daca plânge trebuie sa il adormi in fiecare seara înainte de culcare.
Am văzut din întâmplare întrebarea ta de mai jos de la răspunsuri di m-am gândit sa iti răspuns.
I-ai facut vaccinurile? Schiauna cumva ca vrea afara/in casa?
Ori plange de singuratate/plictiseala, mai bine il muti mai aproape de tine.
Urmează sa ii fac primul vaccin, este tinut in casa, l-am primit ieri si schiauna din cauza ca e singur, era cu fratii lui si mama lui.
Dar noaptea trebuie sa il ignor, sau trebuie sa mă duc sa il mângâi? Apropo, cat durează asta?
Asa am pățit și eu dar numai ca eu am un rotwiler. Crede mă nu ai ce I face, eu m am gandit ca îi este dor de părinți. Acum "fiara" mea are 5 ani și nu a mai scherlait de mult noaptea o sa I treacă, trebuie sa se obișnuiască cu voi
Allecsandra27 întreabă:
Desh întreabă: