| Paula338 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati, vreau neaparat o pisica Angora Turceasca, dar parintii spun sa o las balta stau la bloc si nu vor, dar nici macar nu se gandesc un pic de tot la asta si spun pur si simplu sa o las balta. Mama mea nu e interesanta tatal nu vrea, mai stau si cu bunicii carora nu le plac de loc animalele. Va rrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooggggggggggggggggg! Imi doresc foarte mult un animalut.

3 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Părinţii ştiu ei ce ştiu, mâţa e tot mâţă, adică miroase şi lasă păr peste tot, fie ea birmaneză, angora sau siameză... În cel mai bun caz ai putea s-o ţii exclusiv pe balcon. Amenajează-i acolo ceva şi nu v-a mai fi în casă. Dar nici afară.

| Ruxii1234 a răspuns:

Si eu am avut un motanel angora turceasca dar lasa extrem de mult par, il periam de 3 ori pe zi cu peria speciala de caini si tot lasa o gramada de par, in plus isi facea nevoile in baie si mirosea urat si mi-a zgariat canapelele si mobila din camera. De aceea parintii mi l-au dat la curte, la constanta si am suferit foarte mult dupa el. Si eu sunt in aceeasi situatie dar eu vreau un catel mai exact un bichon...sunt inteligenti, nu lasa asa mult par si pot sa-l invat sa-si faca nevoile afara. Dar nici ai mei nu mai vor animimale in casa dupa experienta cu pisicul.Acum am un canar dar nu e asa de interesant...Asteapta pana de ziua ta si cand se apropie zile ca nu vrei nimic altceva decat o pisica, ca o sa ai grija de ea, o sa cureti tu, o sa perii covoarele de par, o sa-l duci afara sa-si faca nevoile, o sa-l dresezi si o sa iti dai mai mult silinta la scoala. Eu asa am facut si au zis ca mai vorbim de ziua mea (in decembrie). Succes si sper sa-i convingi!

| TheQuestioner a răspuns:

Eu am vrut sa imi cumpar o angora turceasca dar e cam scumpa, si apropo, MalyR, daca angorat ta lasa multa blana asa cum zici era corcitura, nu rasa pura, rasa pura lasa la fel de putina blana la fel ca pisica Albastra de rusia, acum sa revenim, si eu stau la apartament, dar era cam scumpa o angora turceasca, asa ca pana la urma am adoptat un pisoias mic si scump, alb tot si surd, e un scump si jumatate, si un iubitor si un pupacios, dar ce e drept, nu am avut probleme cu parintii, adica ei iubesc mult animale si pana acum 5 luni am avut o pisica de 12 ani sad banuiesc ca v-ati dat seama ca a murit ) acum am adoptat pisoiul de care ti-am zis si are acum 4 luni :X.