| Day_Hay_1996 a întrebat:

Va rog help!
Am o cățea carpatină care nu se da deloc are 7 luni și când e să o întărat pe câini se da dar pe oameni deloc.Ieri am încercat să o dau pe un băiat el m-ă ajuta și când sa o dau s-a speriat și a fugit cu coada între picioare și eu vrei să se facă rea! Niște sfaturi?
Fara comentarii gen,,de ce ai vrea sa fie rea" sau,,, duo la dresaj" dau funda va rog help

Răspuns Câştigător
| LoveForDogs2000 a răspuns:

Laso,sa isi traiasca copilaria.
1.Inchideo intr-un loc inchis timp de 1 luna si dai decat tu de mancare si joaca-te cu ea
2.Bateo cu carne cruda peste gura si enerveazo no lasa sa manance
3.Dai peste bot sau ia o jucarie si enerveazo cu ea, apoi las-o so prinda si tragi si tu de ea in timp ce trage si ea.
Sper ca iti va fi de folos

3 răspunsuri:
| alexamarti15 a răspuns:

Si eu am tot o catea din rasa ciobanesc carpatin in varsta de 6 luin,a mea este foarte rea. unchiul meu imi spunea sa nu o mai scot pe afara,pe starzi sa o plimb ca se invata cu lati oameni. tatal ei a fost tinut intr-o incapere, daca stai la tara poti sa o ti in grajdi, doar ea singura si sa nu o mai scoti afara, ii da de macare toata familia, pe rand.sa fie obisnuit doar cu voi, sa nu mai vada alte animale, oameni.Eu as zice sa nu o bati, mai rau o s-ai fie frica de oameni. daca mai vrei sa stii si alt ceva despre aceasta rasa poti sa ma intrebi. Sper ca te-am ajutat kiss

L-am intrebat iar pe unchiul meu si mi-a spus ca carpatini originali, adica rasa pura se vor inraii mai mult peste un an, pana atunci ei sunt ca si copii, jucausi.

L-am intrebat iar pe unchiul meu si mi-a spus ca carpatini originali, adica rasa pura se vor inraii mai mult peste un an, pana atunci ei sunt ca si copii, jucausi.