Baiatul probabil a murit din cauza unei indigesti sau a unei diaree(de obicei se face daca mamanca mancare de papagal uda sau daca manaca multa verdeata)eu zic sa o mai ti pe fata sub observatie sa te uiti la ea daca da vreun semn de boala si daca da du-o la un veterinar insa daca e sanatoasa ii poti lua al baiat in felul asta nu va mai fi asa de rea! Stai linistita majoriatea fetelor sunt rele crede-ma ca si am 4 papagali!
Scuze pentru greselile gramaticale m am grabit mananca*
si la ultima fraza am mancat cuvantul eu scuze era,, si eu am 4 papagali'
Nu e nimic am inteles mersi pentru raspuns ti-am tripis un mesaj cu id meu pls sa te mai intreb ceva
Pai...baiatul probabil a murit din cauza unei indigestii sau diaree(cum a zis si sweetgirl), dar putea avea si altceva.se putea omor chiar singur, multi masculi isi iau zilele infingandusi gheara mare a piciorului in gat(nici medicii nu stiu exact de ce). bolile la papagali se transmit destul de greu, dar daca el avea ceva contagios e posibil sa fi luat si fetita.si eu am o papagalita, am avut si un mascul, dar mama l-a scapat din greseala din colivie, cand avea doar 3 saptamana, si atunci pentru ca am suferit mult, mama mi-a luat-o pe mikey, papagalitam ea, s a fost bolnava si ea acum doua saptamana pentru ca a mancat ceva din seminte necomestibilsi am dus-o la vet. si i-a at niste seminte sfarmate cu nu stiu in ele, si i-a trecut.nu cred ca poate sa ia o indigestie. nu stiu vezi si tu si succes