Imi pare foarte rau sa iti zic dar nu cred ca vei gasi pe cineva sa iti doneze un pui de bichon.
Ehheeee... Romanii nu gasesc in cresterea cainilor decat o modalitate de a face bani... ei cred ca vand catei. dar de fapt sunt niste suflete... imi pare rau dar un bichon te duce la mai mult de 200 de euro... si daca stai bine sa te gandesti. e foarte pretentios. trebuie dus des la veterinar. toaletare de 2 ori pe zi... gandeste-te ca daca nu ai bani sa il iei... poate nu vei avea nici sa ii oferi ceea ce ii trebuie si va deveni un catel nefericit. te pup
Da, cine ti da gratis? cand pot lua pe ` puy 200 de euro poate may mult! nu cred ca ay sanse!pare rau:*!
Offf! si eu imi doresc la fel ca tine un catelus din asta! dar e prea scump si nu cred ca cineva ti ar da unul gratis si mie imi pare rau
Deea eu am un pui de bichon(hawaian). Are aproximativ 1 an! In legatura cu donatia, donatie ramane!
Uite in cazul in care vezi mesajul meu si mai e valabila dorinta ta, mailul meu este: dishwalla_dokie@yahoo.com si vorbim mai multe!
O noapte frumaoasa
Deea eu am un bichon(hawaian, adica negru cu guleras alb) in varsta de aproximativ 1 an(cu toate vaccinurile facute/cu carnetel de sanatate) si as fi interesata sa'l dau spre adoptie!
Daca mai este valabila dorinta ta, iti las mailul meu(id-ul): dishwalla_dokie@yahoo.com si putem vorbi mai multe acolo!
O noapte frumosa si astept un raspuns