| Griselda2001 a întrebat:

‼️VA ROG RĂSPUNS Exista adapatoare și hrănitoare pentru animale care sa nu fie gravitaționale? Am niște pisici afara și nu as vrea ca alte pisici străine (pe care nu le pot împiedica sa intre in curte) sa consume mancarea; eu as trece odata la 2 săptămâni și mancarea trebuie sa fie suficientă pana vin.

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și cum ar putea un distribuitor de hrană să recunoască pisicile tale și să le distribuie hrană numai lor? Să le scaneze retina, să le ia probe biologice, să le recunoască fizionomia, sau cum?

| Griselda2001 explică (pentru johnnny123):

Eu am cerut un răspuns la întrebarea mea, nu tot felul de prostii ironice …. dar voi va plictisiți pe acasă și va apucați sa tastați, indiferent dacă aveți ceva de spus sau nu

| johnnny123 a răspuns (pentru Griselda2001):

Esența întrebării tale era dacă există un distribuitor de mâncare care poate face distincția între pisicile tale și pisicile străine. Eu te-am întrebat cum vezi principiul de funcționare al acestui aparat.

Ce anume ți s-a părut ironic la răspunsul meu?

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Nu prea, exista castroane cu capac care scaneaza cipul ( daca pisicile sunt microcipate) din spatele lor si se deschid doar cand e pisica cu cipul respectiv dar sunt doar o portie si sunt cam scumpe.

| Lambruzau a răspuns:

Sa fie adapatoare si hranitoare lunare?
Mai frate uite ti dau o idee pune -le pe acoperis sa fie mai departe de pamant si le alimentezi cu o drona zoo