Mergi cu ea la doctor de urgenta am avut si eu o catelusa care a avut aceleasi simptome si mi-a zis doctoru ca ar fi avut limbrici. Din pacate catelusa mea a murit.
Poate din cauza diareei cand esti bolnav/a nimeni nu prea are chef de viata [ sa zic asa ]. Ar trebui s-o duci la doctor
succes
Duo de urgenta la veterinar, incearca sa ii incalyesti labutele, vezi daca are nasul umed, si stai langa ea si vorbeste cu ea cat de mult poti, pune-i apa pe botic putina si poate asa mai incearca sa bea apa si daca nasul nu e umed da tu cu putina apa, si nu fii ingrijorata in preajma ei ca o sa simta ca tie frica si asa si ea se sperie foarte tare, urgent, urgent la veterinar si sa se insanatoseasca foarte repede, succes, mult noroc!
PAi cred si eu ca nu se simte bine daca tu ai luat-o de la ma-sa inainte de 2 luni.
Sa stii ca si mamele cainilor au rolul lor. Le mai da sa suga niste anticorpi intre 2-3 latraturi si asa ii ajuta sa creasca mari, sanatosi si voiosi.
Dar daca al tau nu a apucat prea mult sa suga de la ma-sa anticorpi e si normal sa ai probleme cu el. Sa zici mersi daca nu-ti moare.
Si altadata nu mai fa prostia sa iei un caine inainte de 2 luni.
Vezi ca se numeste parvoviroza in cel mai rau caz urgenta 1 la medic perfuzii si vitamine I. V. in cel mai fericit caz indigestie