| Butterfly9 a întrebat:

Va rog semnati daca aveti inima. Nu lasati chinezi sa omoare si mai multe animale. http://www.ptroa.co.il/petition/

Daca nu ati fost impresionati inseamna ca nu aveti suflet.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i lasam.nu-i lasam pe "chineji"laughing[chinezi]

| emy a răspuns:

Doamne fereste! Oamenii astia sunt bolnavi psihic.Cred ca ar trebui internati intr-un spital de specialitate si tinuti si tratati cel putin un an de zile.Ca sa faci asa ceva, trebuie sa fii bolnav rau de tot!
A...vezi ca am semnat si eu petitia, si sper sa o faca cat mai multi oameni, si sper sa si ajute la ceva.Doamne ajuta si ajuta-i si pe ei sa se vindece!

| morena_6511 a răspuns:

Nu`i lasamlaughing> mama lor de chineji`happy

| Kqzu97 a răspuns:

Aproape ca mi-au dat lacrimile:-s...Saracele animale cum au muritsad...Chinezii aceea nu au inima

| UninspiredName a răspuns:

Doamne.sa mor...ce nb e cu astia.nu pot fi numiti oameni... oficial sunt vegetariana.doamne.ce am putut sa vad x_X crying(.le'as lua pe toate animalele alea la mine acasacrying(

| AoBo a răspuns:

Doamne, ce monstrii! dracu' sa-i ia! n-am mai vazut asa ceva in viata mea.bietele animale; ar trebui arsi de vii

| Butterfly9 explică:

Multumesc pentru intelegere. Nu o sa dau funda la nimeni, pentru ca aproape toate raspunsurile sunt foarte bune. O sa dau vot.

| inafewwdaysT a răspuns:

? exista asemenea dihanii de vietati? pentru ca eu nu pot sa le zic oameni

| Butterfly9 explică:

Da extista asemenea dihanii, nu stiu sa pretuiasca animalutele! Asa oameni nu am mai vazut.

| sweetkitten a răspuns:

Ducasa-n iad,afurisiti astia de chinezi(nu toti,sunt si buni,doar astia care fac asa)bietele animale,daca ar fi patit si ei la fel,bine mai era,sa fie taiati in bucati(sushi)si tinuti in custi mici si loviti cu piciorul! nu m-am putut uita la tot video-ul,n-am rezistat,era o tortura pentru ochii mei,eu le iubesc mai mult decat ii iubesc pe oameni! saracele, au murit nevinoate! din fericire, acum este interzis consumul de caini si pisici in china! este pedepsit cu inchisoare si amenda uriasa!

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Am vazut si eu videoclipul. E groaznic ce le fac niste oameni cu totul fara suflet unor animale. Absolut revoltator! Am semnat petitia fara a sta pe ganduri.

| merliahlia a răspuns:

cryingsaracii nu imi pot imagina prin ce chinuri trec

| MissAvocado a răspuns:

Bietele animale... ce chinuri suporta. ce i-as lua pe toti chinezi dragului sa-i inchid in custi din astea si da le dau numa la 3 zile de mancare... oameni fara suflet

| emy a răspuns:

@sweetkittenbig grinaca-mi permiti sa-mi dau o parere... Poate ca ai motive sa iubesti mai mult animalele mai mult decat oamenii, dar nu e bine.Normal este sa iubim oamenii,in primul randsi mai apoi animalele.Un om nu poate fi inlocuit cu nimic. Poate ca unii oameni nu merita acest lucru,dar nu trebuie sa generalizam, sa-i "taxam"-sa zic asa- si pe cei care, poate ca ar merita sa fie iubiti.In plus, poate ca nici noi nu meritam multe, dar cineva ne iubeste si are grija sa le avem. Oare asta nu ar trebui sa ne determine sa facem si noi la fel? Ce zici tu?

| merliahlia a răspuns:

Asta-i nesimtire curata!crying cum sa faci asa ceva unui animal neajutorat doar din pura rautate.Is extrem de sadici

| ViseMaic?Vise a răspuns:

Ieri am semnat-o si eu si cand am dat play la video (vorba aceea: curiozitatea a omorat pisica) am fost de-a dreptul socata. Doamne, in ce hal era batjocorit bietul caine! Oamenii astia ar trebui pedepsiti crunt.