( am inceput sa plang.mai ales la cainele acela care a ramans fara piele viu fiind.eu am un caine...si imediat dupa ce am vazut filmuletul m-am dus si l-am luat in brate. oamenii aceia sut fara inima.cum pot ei sa le faca asa ceva animalelor?
am semnat petitia, dar nu am vazut filmuletul, nu am curaj, iubesc prea mult animalele
Am semnat acum ceva timp, oricum e bine ca ai dat asta si eu am dat-o mai departe.
Felicitari, e incredibil ce fac canibablii aia care se numesc oameni. Chinezii sunt constienti de absolut tot, de parca nu au ce manca.
@DanceIsMyLife, Pot cu usurinta! Ei nu au suflet ca majoritatea celor care suntem aici, se gandesc doar la viitoarea lor cina.
@Andreias22 si @Fantoma, foarte bine! Eu am fost proasta si m-am uitat, a avut un puternic impact emotional asupra mea care cum vad o pisica chinuita plang si ii dau in parti pe toti ce le fac rau, am o sensibilitate cand vine vorba de pisici. Acum cateva saptamani cainele meu mi-a devorat pisoiul, am plans mult enorm dar nu avea sens sa pedepsesc cainele caci nu are minte. Spre deosebire de el, chinezii sunt consitenti, de asta le-a dat Dumnezeu cap, pacat ca nu stiu sa il foloseasca.
La fel ca si voi si eu mi-am strans pisicutele in brate cand am vazut crudul videoclip, inca odata va sfatuiesc sa nu faceti greseala sa va uitati la el.
Si cum am mai raspuns la o asemenea intrebare, ma bucur ca mai exista astfel de persoane ca voi, felicitari!
Va multumesc mult mult mult de tot ca ati semnat petitia! daca multi oameni n-ar fi semnat acea petitie acei catelushi ar fi acum morti! va multumesc din tot sufletul si nu voi da nmanui funda.voi da fiecaruia care a raspuns la aceasta intrebare un vot :voi da fiecaruia care a raspuns la aceasta intrebare votul:inteligent si folositor! mersi mult!
anonim_4396 întreabă: