| bunnycute a întrebat:

Va rooog mult de tot sa ma ajutati! imi fac multe griji :-ss

Am o catelusa care are in jur de 1 an si 8-9 luni. A fatat 7 catelusi foarte dulci si frumosi:X, dar de cand i-a fatat si cu cateva zile inainte nu mai este cum era inainte.Adica: naparleste mai multstraight face, sta mai tot timpul afara( aproape ca doar noaptea mai foloseste coteata), nu mai este asa energica(de multe ori este foarte lenesa), nu mai latra asa de mult, uneori sta in acelasi loc si se uita in gol(parca ar sta pe ganduri)si a slabit destul de mult(dar asta este probabil din cauza catelusilorbig grin) iar inainte era ca o maimutica abia daca statea locului, toata ziua latra si alerga, naparlea foarte putin...

cryingcryingcryingva rog sa imi spuneti ce ar putea avea sau ce as putea sa ii fac(dar in afara de veterinar!)
VA ROG DIN SUFLET!
si multumesc anticipatwinking

Răspuns Câştigător
| LaughOutLoud a răspuns:

Mi se pare ca estwe ceva normal.mama este ocupata de ingrijirea catelusilor si avand in vedere ca e in timpul alaptarii chiar nu ma mir.nu iti fa griji:dupe 1-2 luni ai sa vezi ca o sa inceapa sa se mai joace si sa fie mai energica

5 răspunsuri:
| elenaborosoiu a răspuns:

Peste 3 luni cand catei vor creste catelusa va fi la fel foar ca acum este procupata sa aiba grija de puii

| diana_6879 a răspuns:

Ea este foarte obosita si are nevoie de multa odihna deoarece catelusii o obosesc enorm de mult. daca poti si catelusii sunt suficienti de mari sa te mai joci si tu cu ei iar pe ea sa o lasi sa doarma sau sa dai din catelusi cat mai repede sau sa nu-i mai lasi sa stea asa de mult impreuna ca sa nu mai aiba atatea pe cap saraca catelusa si da-i multa apa si mancare, fa-i un culcus comfortabil si daca poti desi ai mentionat ca nu sa chemi un veterinar doar daca nu se amelioreaza si tot o tine asa... FUNDA?

| girlonfire56 a răspuns:

Vorbeste cu un prieten si poate stie el daca sufera de ceva

| Mrs98Styles a răspuns:

Este normal sa se-ntample asa ceva pentru ca o mama este ocupata de puisorii ei si la mine s-a intamplat la fel cu pisicuta

| bula_5823 a răspuns:

Cum ar fi daca ar trebui sa ai grija de 7 copii.ai mai avea energie? banuiesc ca asa e si cu cainele tau