| pinkrulz1994 a întrebat:

Vand mascul chihuahua

Răspuns Câştigător
| Giovanna a răspuns:

Eu stiu ca pedigree-ul e pe post de hartie igienica, nici eu nu am pedigree la bichonel dar nu inteleg de ce daca vrei si pedigree platesti inca o data pretul cainelui cand de fapt hartia in sine costa 50 euro si mai mult decat atat, nu garanteaza ca e ferit catelul de cosangvinizari (adica parintii lui nu-s frati sau mai rau, parinte si pui), dupa cum ti-am spus, asta e romanica big grin cateii mici sunt scumpi pentru ca in general au 1 pana la 3 pui, in cel mai fericit caz 4 (cazul bichonelului meu) iar cheltuielile cu intretinerea puilor sunt destul de mari, stiu asta. Am vrut sa-mi iau si eu chihuahua dar mi s-a oferit la acest pret (care am aflat pe urma ca e mic, deoarece o prietena a dat 700 euro acu 3 ani) si sincer nu-mi permit sad m-am reprofilat acum pentru ca mi s-a oferit catelul acesta la un pret bun (de la o cunostinta) si nu-mi pare rau deloc de alegerea facuta! Pana la urma, orice catel e o bijuterie, abia dupa ce-l cumperi iti dai seama ca dragalasenia lui valoreaza mult peste 500 sau 1000 euro, sunt nepretuiti, asa ca, daca omul isi permite... e ok sa dea atata pe catel big grin (explic pentru cei cu nelamuriri, pentru ca sunt multi)

13 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

La ce pret?

| Giovanna a răspuns:

Ce te enervezi asa? am intrebat doar sad ma tot interesam de cateva zile pentru mai multe rase de catei, de aceea intreb. Stiu ca cei de talie mica sunt ffff scumpi! Nu tb sa te enervezi! De la mall nu as lua nici gratis, crede-ma, aia nici ei nu stiu ce vand, mare greseala ar trebui sa faca cineva sa ia de la mall, de cateva saptamani tot promovez ideea asta pe TPU, cine are ochi sa vada, ca isi cumpara de la mall bichon maltez NEGRU (ceea ce de fapt nu exista). E normal ca lumea sa reactioneze asa la 500 euro, traim in romanica, salariile sunt minuscule dar lumea nu prea stie ca astia is catei de lux! Daca ai si pedigree la el, e justificat pretul, daca nu...nu stiu cine va da atata sad nu de alta dar cum ti-am spus, traim in lumea a 3-a. Poate ai noroc, bafta!

| Giovanna a răspuns:

Iti doresc succes la gasit un cumparator, ai grija sa fie iubitor de animale si responsabil, ca nu toti se pricep, unii doar cred ca se pricep da is paraleli si ar fi pacat de saracul catel sad Ms pentru fundita :*

| Giovanna a răspuns:

Pai eu asa am luat catelul happy am acceptat sa tin legatura cu vanzatoarea, cand vrea sa-l vada, ma suna. big grin Si vb foarte mult la telefon, cu toate ca e femeie de peste 40 de ani. Ma suna frecvent sa ma intrebe de el, eu o sun cand am nelamuriri big grin sau cand vreau o parere in plus. Ea nu a vandut nici un pui (in afara de cel care mi l-a vandut mie) din cauza ca s-a atasat de ei, asa ca te inteleg. Iti doresc sa gasesti pe cineva cu care sa poti sa tii asa legatura, cum fac eu cu doamna asta big grin

| Geronimo9234341 a răspuns:

Si care ii intrebarea?

| pinkrulz1994 explică:

500 euro...nu va convine trece-ti mai departe! e 2200 lei. ce e asa mult? ia gandeste-te pretu la maica-sa plus monta? 450 euro plus drumu si tot! ca m-am dus pana in oradea...plus vaccinuri etc. mi-a nascut un singur pui de aia cer atata pe el.in mall am vazut o catea ce nici nu era chihuahua cereau 2500 pe eawinkingdeci mai ganditi-va.

| pinkrulz1994 explică:

Gratis nu l-ati vrea? sa mi bag.sunteti chiar culmea phbbbbt

| pinkrulz1994 explică:

Cu pedigree-ul te stergi la fundhappy. dar le pot arata parintii...si nu e mult 500. e perfect catelul...si ma rasteam la froz3n care habar n-are despre cainiwinking

| pinkrulz1994 explică:

Da...asa ehappy... si mama puiului meu fiind de 1 kg 800 a nascut 3 pui. dar ceilalti doi au muritsad. Da, dragalasenia cateilor nu are pret. e asa vesel cand vin acasa si mi doarme pe gat:X e atat de linistitor:X il ador dar nu pot sa il tin ca sa nu cumva sa se imperecheze cu maica-sasad

| pinkrulz1994 explică:

Mersi:*. sper sa ii gasesc un stapan iubitor sa nu-si bata joc de el.ca e sufletelu meusad si mi asa urat sa il dau crying

| SteauaROsie a răspuns:

Cat?

| SteauaROsie a răspuns:

Baah nene cunosti banii
auzi la tine 500euro
o javralaughing

| SteauaROsie a răspuns:

Baah vere poate yoo nu cunosc cainii
dar pune si tu o poza cu el pe site
sa vedem
macar ca idee
sa vedem daca i ingrijit si frumosbig grin