| DoDo a întrebat:

Vaou va pac maidanezi sau caini de rasa prietenei mele ii plac cei de rasa pura daca ar fi sasi ia unul voi ce ati alege? eu cand am gasit-o pe lollita am crezut cai caine maidanez. a si apropo ati face orice pentru bani? carei mai importanta pentru voi dragostea sau bani ca o prietena alice asa o cheama daca isi ia caine isi ia rasa pura si face orice pentru bani eu nu gandesc asa nu fac totul pentru bani si daca imi iau caine nu ma intereseaza cai maidanez sau corcitura sau rasa pura pentru mine conteaza ca am unul

2 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Nu putem judeca oamenii in functie de cainii pe care ii cumpara sau adopta happy
Eu am adoptat in trecut 4 pisici, dar cand a fost vorba de caine, l-am cumparat.

De ce?!
Pt ca, un caine maidanez pe langa enormele probleme de sanatate pe care trebuie sa i le rezolvi, nefiind niciodata vaccinat, putand avea parvo, jigodie, coccidioza si multe altele ...toate necesita f multi bani dati la veterinar.
Mai apoi, fiind mai sensibil din pct de vedere al sanatatii, e posibil sa-l "pierzi" si atunci suferi enorm.
Apoi. un caine maidanez nu este obisnuit vietii de apartament si e mai greu sa-l educi.
Sunt avantaje si dezavantaje.
Eu as face un adapost pentru toti cainii maidanezi, si as adopta unul doar daca l-as tine in curte, iar pentru apartament as prefera un caine luat de pui, de rasa si pe care sa-l educ eu in functie de mine, nu sa ma educ eu in functie de el happy

| DoDo explică:

Scz am scris din greasala ca pentru mine conteaza dar nu conteza este bine sa faci un sufletel fericit