| Lora_6439 a întrebat:

Vascul este otravitor pentru papagali?

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Da. el este toxic oricum. Sa nu cumva sa pui vaza cu vasc pe langa colivie caci o sa ai un craciun nefericit. Unul din perusii mei a murit in vara datorita unei flori de apartament, el ciugulea din frunze si saracu din asta a murit, sigur. Ai mare grija ce plante tii pe langa colivie, eu ti'o zic din proprie experienta. Cred ca stii ca papagalilor nu le place sa stea la nivel cu omul, asa ca cocoteaza-i undeva sus, la mine sta pe un dulap colivia big grin. Sper ca ti am fost de folos, sarbatori fericite!

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Exista doua feluri de vasc. Cel ce creste in padure pe stejari este toxic.Pentru ceaiuri se foloseste vascul ce creste pe pomii fructiferi, pe mar indeosebi.Se foloseste cu multa prudenta.Nu cred ca trebuie dat papagalilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! am avut un iepure zoofil care se saruta cu un papagal sub vasc, iepurele si-a gasit o pisica si papagalul sa sinucis din gelozie...deci concluzia:e otravitor pentru ca saracul papagal isi facea sperante rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este nociv pentru oameni. daca nimeresti sub el cu cineva trebuie sa te pupi.si daca are gripa acel cineva...ai pus-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e

Întrebări similare