| Andrinne a întrebat:

Verisoara mea mi-a spalat bichonul si mi-a spus ca l-a spalat si pe la gurita cu putin sapun si l-a clatit dupa aceea.Dar acum horcaie, ca si cum ar avea ceva in nas sau ar fi inghitit prea multa apa, sau poate de la sapunel (este sapun special pentru catei, tin sa precizez) si nu stim ce sa ii facem sau speram sa nu fie ceva grav.Sunt foarte speriate! Il iubim foarte mult.Este ceva de facut?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Sapunul poate este special pentru catei, insa in niciun caz nu se foloseste sa il spalati la gura cu el sau la ochi. Vei vedea ca pe toate ambalajele sampoanelor/sapunurilor indica sa evitati contactul cu urechile, ochii si gura.

Este posibil sa ii fi intrat niste sapun in nas, iar acum sa fie iritat. Si oamenilor daca le intra apa cu sapun in nas se simt iritati o perioada.

Asteapta doua, trei zile si vezi daca simptomele se inbunatatesc. Daca nu, mergeti cu el la veterinar.

| Andrinne explică (pentru OoBunnyoO):

Multumesc frumos, da i-a trecut dupa 2 zile.Ne-am speriat rau.Nu era mult sapun dar a fost destul cat sa aiba aceste simptome.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Andrinne):

Pentru putin. Ma bucur ca i-a trecut, iar pe viitor, incercati sa evitati zona fetei cand il spalati.

Mersi pentru fundita. happy

3 răspunsuri:
| Stefania_Mara_1971 a răspuns:

Hei ..am si eu bichon. Păi si daca este pentru căței banuiesc ca este tot cu niste substanțe si ar putea sa i faca rau eu stiu ca ii poti da lapte rece sa bea sa i treacă, eventual să si vomite. SPER că macar te am ajutat putin.