Sa le arate poze cu specia respectiva,sa le spuna ca ea are grija de acel papagal,sa citeasca pe net lucruri despre acea specie si sa le spuna,sa vada ca stie aproape totul despre specia respectiva,roaga-i,o sa cedeze pana la urma, spune-le ca ai tu grija de el, succes!
Hello,
Daca parintii ei nu vor sa-i ia un papagal, ar trebui sa aiba un anumit motiv. daca ar afla verisoara ta motivul, ar trebui sa demostreze contrariul. Sa demonstreze ca poate avea grija de unul. daca motivul e ca parintii sunt alergici la papagali sau ceva de genul, atunci trebuie sa suporte consecintele.
Iti raspund eu,da' cu conditia sa-mi dai funda! bine? bun; deci sa-i mai lase o zi-doua, apoi sa mearga sa le ceara un sarpe, sau o maimutica; dar sa nu exagereze si sa ceara un ponei.atunci,parintii vor gandi cam asa:"nu mai bine o intrebam daca mai vrea papagalul ala? ii cumparam unul si scapam de ea! maine-poimaine o sa vrea un elefant"; si eu zic ca a doua zi papagalul e gata, bine-mersi in colivie; succes!
Urasc genul asta de oameni care intreaba orice pe acest site.Verisoara ta si tu ar trebui sa va puneti capul la contributie pentru ca voi stiti cel mai bine cum sa ii convingeti pe parinti.Noi nu ii cunoastem.