| Coriine a întrebat:

Vi-se pare ca sunt ciudata ca am un perus, o pisicuta si un catel ciuaua intr-un apartament cu doua camere acestea fiind foarte mici? as renunta la unul dintre pisica sau catel si nu stiu ce sa faccryingma simt deprimatasad

6 răspunsuri:
| IamHere4You a răspuns:

Daca se inteleg bine e in regula!

| anda06anda a răspuns:

De ce sa fii ciudata? Eu zic sa nu renunti la ei! Daca tu tii la ei nu conteaza ca spune lumea! Este decizia ta!

| Gabrriela00 a răspuns:

Nu e chiar asa ciudat. copii de la scoala ma considera ciudata pentru ca imi plac umrele si culoarea negru. nu renunta la nimic. sa nu iti pese de ce zic ceilalti. eu chiar cred ca nu esti ciudata. e chiar dragut un ciuaua happy

| leiciu a răspuns:

Acum fiecare animal are ceva in plus. Daca vrei sa fi de la serviciu si sa te relaxezi pisica te poate ajuta dar daca vrei ceva jucaus, usor de dresat si sa-ti tina companie in parc cainele e cel mai principal. Daca nici una din ideile de mai sus nu te caracterizeaza atunci renunta la cel ce mananca mai multi bani. Daca nu vrei sa renunti la nici unul atunci "Fa ce-ti spune inima"

| cristina1999 a răspuns:

Esti obligata sa renunti la ei? Daca da atunci iti recomand pentru comoditate si bani sa renunti la catelus.E mai costisitor de intretinut si necesita mult mai multa atentie si timp (trebuie scos la plimbare, etc). Daca nu esti obligata atunci nu renunta la nici unul.Nu trebuie sa conteze parerea nimanui, cu atat mai putin in legatura cu ce se intampla in casa ta si in viata ta.Fi puternica si nu lasa lumea rea sa iti influenteze viata! Succes!

| amdr001 a răspuns:

Tu faci ce vrei... consider ca este normal sa reactionezi asa daca le iubesti contiuu neconditionat cum te iubesc si ele; insa cred ca mai bun ar fi sa pastrezi cainele; stiu ca un caine este putin mai costisitor, dar ai o activitate si il indragesti mai mult, desi e de talie mica nu ai prea multe costuri cu el... consider ca este decizia ta; este doar un sfatwinking