Se zoce ca pisicile au 7 vieti . Posibil sa se fi ridicat si sa fi mers sa se ascunda pe undeva. Adevarul e ca sunt animalute foarte rezistente.
Păi poate e doar accidentat puțin(Și mie mi sa întâmplat). Așa fac majoritatea pisicilor în unele perioade...
În cazul meu, a venit singur acasă. Fiindcă ești la sat nu prea cred că l-a luat cineva(La noi e un hârb pe marginea drumului de un an ). Poate e pe câmp în căutare de șoricei
AlexisM999 după cât timp a venit? Al meu e dispărut de mai mult de o săptămâna. Nu l-am găsit deloc pe marginea drumului, nici in alta parte, l-am căutat peste tot. Varul meu spune ca era mort.
Ohohooo, venea și după 3 luni
Nu-ți face griji, dacă e "tânăr" e logic să dispară (de fapt nu dispar doar iși rezolvă "problemele"), mai ales la țară.
Dacă era bătrân sau se simțea rău...ei bine, poate a murit, pisicile simt când mor și pleacă(să nu moară acasă), dar nu să dispară. Dacă era așa era undeva în curte sau maxim ieștit din cute.
Caută prin curte, dacă nu e în curte e plecat la prins șoareci sau la împerecheat.
Ar mai fi o variantă să-l fi prins o vulpe, dar nu e chiar perioada aia...
Probabil că varul tău a zis că e mort pentru că-l vedea nemișcat, dar poate a fost doar calcat pe o lăbuță.
Practic ar trebui să vină până la jumătatea luni noiembrie...
Pisicile se plimbă mereu deci... (de exemplu la mine în curte sunt și 5 pisici deși am doar doi )
Sper să îl găsești
Se stie ca pisicile cand stiu ca urmeaza sa moara fug de acasa, de batranete sau cum e in cazul tau ca a fost lovit, asteapta, daca o sa se vindece o sa revina acasa