Veziti de visu tau... nu ar trebui sa asculti ce zice lumea, mai ales in Romania. Romanii sunt prosti, invidiosi, si rad de ceva ce un om poate si ei nu pot. Daca e sa o luam asa, eu pot sa zic ca imit vocea anumitor cantereti, cantand in timp ce canta si ei... dar nu stie nimeni de asta si nu as vrea sa stie (vb de cei care stau undeva langa mine). Deci fii increzatoare si nu te lua dupa ce spun romanii. multi sunt prosti si invidiosi
Eu cred ca ar trebui sa te ocupi mai mult de invatatura. Suspectez ca esti prea mica ca sa-ti consumi timpul cu asemenea prostii. Daca vrei sa afli daca ai intr-adevar talent, prin clasa a opta du-te la niste cursuri de canto/actorie reale. Acolo vei afla daca merita sa muncesti in domeniul asta. Pana atunci citeste foarte mult, ca sa-ti formezi o ampla cultura absolut indispensabila pentru o actrita.
Daca prin postul tau ai incercat sa joci un rol de proasta, bravo, ti-a iestit perfect, esti o actrita foarte buna. daca nu ai incercat sa joci nici un rol, e trist, nu vei deveni nici actrita, nici cantareata...nimic.
Te-ai gandit ca poate colega ta e invidioasa pe talentele tale si vrea sa te descurajeze total? tu trebuie doar sa ai incredere in tine si sa iti continui visul.
Trebuie sa crezi in visul tau, dar trebuie sa fii realista.e foarte greu sa devi ce vrei tu.
Asta cred ca isi doreste fiecare fata dar cu timpul te gandesti a ce vrei cu adevarat sa nu visezi cai verzi pe pereti dar daca asta iti doresti cu adevarat si o sa muncesti pentru ati realiza visul ...tot ce e posibil...Bafta!