In primul rand, Doza de Has nu e vlog, e emisiune. Exista o diferenta intre ele. Pe de alta parte, aceia care se filmeaza in timp ce incearca anumite jocuri fac o treaba destul de buna, dat fiind faptul ca vin in ajutorul publicului cu diferite tutoriale, sa ai habar ce sa faci atunci cand te blochezi intr-un game. Un exemplu de gamer destul de popular prin randul youtube-ului este PewDiePie. De asemenea si Markiplier.
Intr-un final, cei care isi prezinta toate produsele ce le detin, le prezinta cu un anumit scop, unii dintre ei, care au habar de ce fac, si anume sa le explice unor pusti ce poti face cu rahatul ala, in afara de faptul ca e overrated si multi nici macar nu studiaza ceea ce cumpara, ci doar tin cont de faptul ca e cumparat. Exista si partea proasta a Youtube-ului, unde subscriu chestiilor pe care le-ai zis. Totusi, e de apreciat initiativa lor, dat fiind faptul ca nu prea multi ar avea tupeul sau macar capacitatea necesara sa se afiseze in fata unei natii habarniste.
Cel mai probabil scopul vietii tuturor indivizilor pe care i-ai mentionat este sa te impresioneze pe tine si pe cei care, din nou, n-au nici cea mai vaga idee despre ce sau la ce comenteaza.
Zau? Ai visat azi noapte cretinatatea asta?
YouTube-ul ii plateste pe ei daca auy multi abonati si multe vizite.
Ca sa ajungi cunoscut pe YouTube trebuie sa faci o treaba buna ca sa se imprastie ceea ce faci tu pe tot netul.
Chiar acum am visat
Fain
sincer nu stiu ce sunt aia
Interesant, tare, smecher...
E mai bine acum? Sau trebuie s aiti desenez ca sa intelegi si tu ceva?
Isi promoveaza videoclipurile pe alte site-uri, isi pun link-urile pe facebook si pe alte site-uri de socializare care sunt ceva mai urmarite. Probabil le mai cer si ajutorul prietenilor in legatura cu asta.
Nu ştiu ce să zic despre acesţi vlogerii.Toţi ştiu doar să critice + că se fac şi puţintel de râs ( uni, nu toţi ).Am observat şi vloguri care au succes şi chiar fac ceva ce merită văzut. ( Doza de Haş ).Dar pe unii chiar nu îi înţeleg.Momentan am văzut un vloger care doar se joacă, joacă, joacă şi se filmează.Dar interesant, el nu prea le are dar are views-uri. După ce el se joacă îşi filmează camera şi ne explică el nouă cum are el monitor Apple şi iphone 5, colecţie de aparate foto foarte scumpe.Am un sfat, ăştea care au bani şi vor să se dee mari cu asta, să se lase cu acest "job" Vlog, nu ne prea impresionează.
In primul rand, Doza de Has nu e vlog, e emisiune. Exista o diferenta intre ele. Pe de alta parte, aceia care se filmeaza in timp ce incearca anumite jocuri fac o treaba destul de buna, dat fiind faptul ca vin in ajutorul publicului cu diferite tutoriale, sa ai habar ce sa faci atunci cand te blochezi intr-un game. Un exemplu de gamer destul de popular prin randul youtube-ului este PewDiePie. De asemenea si Markiplier.
Intr-un final, cei care isi prezinta toate produsele ce le detin, le prezinta cu un anumit scop, unii dintre ei, care au habar de ce fac, si anume sa le explice unor pusti ce poti face cu rahatul ala, in afara de faptul ca e overrated si multi nici macar nu studiaza ceea ce cumpara, ci doar tin cont de faptul ca e cumparat. Exista si partea proasta a Youtube-ului, unde subscriu chestiilor pe care le-ai zis. Totusi, e de apreciat initiativa lor, dat fiind faptul ca nu prea multi ar avea tupeul sau macar capacitatea necesara sa se afiseze in fata unei natii habarniste.
Cel mai probabil scopul vietii tuturor indivizilor pe care i-ai mentionat este sa te impresioneze pe tine si pe cei care, din nou, n-au nici cea mai vaga idee despre ce sau la ce comenteaza.
Reclama pe fb/twitter ii ajuta foarte mult. Au simtul umorului si o imaginatie destul de dezvoltata, stiu ce sa posteze si ce ''prinde'' publicului.
B3belusha întreabă: