| biwltyad a întrebat:

Voi ati cumparat vreodata un caine de la Canisa Premium?
Am o intrebare doar pentru cei care au facut-o : E buna alegerea, adica cateii sunt sanatosi, actele sunt reale, rasa e pura, etc.?
Va rog scrieti aici toate parerile despre aceasta canisa, numai daca ati cumparat de la ea.

Răspuns Câştigător
| Darius82 a răspuns:

Eu am cumparat un buldog englez baiat foarte fain.Probabil la primavara voi cumpara si o femela pentru a-l face fericit.Comparandu-i cu ceilalti, cu siguranta sunt de departe cei mai profi: caine de nota 10 cu plus, sanatos, gras bine happySucces Robertuta :-)

32 răspunsuri:
| RedNose a răspuns (pentru DaniletAG):

Uite prietenas ce face canisa premium si altele: http://amstaffromania.ro/Thread-samsar-srl data viitoare ai grija de unde iti iei, gasesti in canise serioase din Romania pui amstaff cu pedigree la 150e, pe cand tu ai dat pe putin 200e si nu are nici pedigree, deci e metis.

| Neacsu_Darius_1989 a răspuns:

Salut.Acum 2 ani am cumparat de la Canisa Premium 2 pui femela si mascul ciobanesc caucazian si la o saptamana dupa ce i-am cumparat mi-a murit catelusa si la cateva zile si masculul.Cei de la canisa mi-au zis ca catei au primul vaccin facut si eu bazandu-ma pe spusele lor nu am mai facut vaccinul asteptand sa il fac pe cel de-al 2-lea etc.Mi-au murit de parvoviroza, adica primul vaccin care trebuia facut impotriva parvovirozei.Parerea mea sincera este sa va cumparati de la crescatori si sa vedeti parintii si pui cu ochii vostri.Eu m-am ars si am avut de suferit nu era bai de banii, ci de catei pentru ca ii indrageam. Apoi mi-am cumparat inca 2 de la un crescator si sunt multumit pentru ca am fost la om acasa si am vazut parintii si conditiile.Si chiar daca vi se zice ca au primul vaccin facut, faceti-l inca o data sa fiti siguri ca eu asa am facutlaughing).