| TurcoaicaTa a întrebat:

Voi avea un caine are o luna deja nu este intarcat dar are dinti , masele si merge in picioare as putea sa il iau inainte sa il intarce e o problema ? de ce?

Răspuns Câştigător
| clandestin a răspuns:

Am avut si un pichinez.Nu e problema nici la ei...Doar sa ii faci vaccinurile si invata-l sa manance granule si sa nu ii dai niciodata oasehappy aa si inca ceva daca e pui ai grija la mobila ca ti-o va roade si va dura ceva timp pana il vei invata sa isi faca nevoile afara...Asa ca iti urez succes!

4 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Merge dar ii dai tu lapte cu biberonul sau il inveti sa manance din castron - depinde de tine

| clandestin a răspuns:

Ce rasa de caine e?

| TurcoaicaTa explică (pentru clandestin):

Pechinez

| clandestin a răspuns (pentru TurcoaicaTa):

Am avut si un pichinez.Nu e problema nici la ei...Doar sa ii faci vaccinurile si invata-l sa manance granule si sa nu ii dai niciodata oasehappy aa si inca ceva daca e pui ai grija la mobila ca ti-o va roade si va dura ceva timp pana il vei invata sa isi faca nevoile afara...Asa ca iti urez succes!

| clandestin a răspuns:

Nu e nicio problema.Eu am un rottweiler.L-am luat tot la o luna...In schimb am bagat ceva calciu in el i-am facut vaccinurile necesare si pana pe la 6 luni i-am dat doar royal canin sa manance deoarece aceasta hrana contine multe vitamine necesare pentru dezvoltare