| AnaMaryadragutaa a întrebat:

Voi avea un catel bichon maltez va rog spuneti-mi cum sa am grija de el. Ori mancare, ori ingrijirea blani orce capitol despre bichoni.Asi prefera din propria experienta.

Răspuns Câştigător
| pink13 a răspuns:

Bunahappypai mancarea cea mai buna este royal cannin deci e cel mai indicat sa eu dai pentru ca are toate vitaminele.este destul de scumpa dar merita...ar trebui sa incerci sa nu-i dai altceva decat mancare pentru caini. fara carne daca ti la sanatatea luismugpoti sa-i dai si orez gatit cu carne de pasare, ficatei din cand in cand dar carnea trebuie sa fie doar de puihappydesigur daca merita il poti rasplati cu biscuiti, diferite sortimente.pai pentru ingrijirea blanitei trebuie un periaj zilnic, baita o data la o luna o luna jum, taierea unghilor este si ea necesara si curatatul in urechi.este un caine iubaret, care nu se enerveaza chiar asa usor si ii place mult sa se joace.de aceea ar fi bine sa-l ti cat mai mult afara, si sa-l pui la miscare.eu am un bichon maltez de 7 luni si il ador! mi-a schimbat viata de cand il am...te face sa fi mult mai responsabil si nu ai cum sa nu-l iubesti:XNorochappya da si ar fi bine sa-ti iei un bichon baiat pentru ca e mai prietenos si nu ai aceleiasi probleme ca si cu fetitasmug

6 răspunsuri:
| flavius19992 a răspuns:

Il lasi sa-si mance cacatul se va satura si daca nu ai baniwinking

| FetitzaCuSclipiciDeea a răspuns:

Pai scoate-l tot la 2 ore afara cat e mic apoi de 3 ori pe zi, spala-l pe 6 ori pe zi, cat e mic trebuie sa roada multe oase micute, da-i ciocolata multa si lasa-l sa doarma pe perna...asa se va simti iubit

| AnaMaryadragutaa explică (pentru FetitzaCuSclipiciDeea):

Tie ti-as da 100 de funde dar nu pot nu apare mss din suflet

As vrea sa iti dau 100 de funde dar nu pot nu apare mersi din suflet

As vrea sa dau 100 de funde dar nu pot nu apare mersi din suflet

Cum sa ii dau ciocolata tu te auzi?