| amytzzu2000 a întrebat:

Voi care rasa de caine mare mi-ati recomanda?

Răspuns Câştigător
| คlєxヅ a răspuns:

Ciobanesc German
Ciobanesc
Ciobanesc Caucazian
Amstaff
Rottweiler
Doberman (dar ai grija, cand imbatraneste si face 12 sau mai mult nebuneste!)

Ciobanesc Mioritic
Saint Bernard
Ciobanesc Carpatin

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ciobanesc caucazian. E cam cat un urs, asa. Dar gandeste-te ca mananca la o masa cat toata familia ta intr-o zi!

| Cruciuliță a răspuns:

Ciobanestii mioritici! Forever! De fapt, toti ciobanestii sunt super, si cei bucovineni sa-i vezi cum arata!

| Hirako a răspuns:

^ Mare si frumos? Cui ii pasa? Conteaza sa fie ascultator si inteligent, nu frumos -.- Oh, si poate sta la bloc.

Iti recomand Golden Retriever sau Husky ( daca ai spatiu )

| Niiiicu a răspuns:

Ciobanesc mioritic sau pekinzhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pickinez sau Ciobanesc German. Eu am Ciobanesc German i mare si frumoswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei ceva blanos, balos si milog, Saint bernard.
Daca vrei unul rau care rupe tot, Caucazian.

| BlackFuneral a răspuns:

Chow chow, e dragut şi afectiv.E destul de potrivit pentru o familie cu copii, părerea mea.

| IrinaAniri a răspuns:

Depinde daca vrei unul de companie, pe are sa il ti in casa, sa il periezi, sa ii faci baie, etc, sau vrei unul de paza care sa fie mare si sa stea afara. daca vrei de companie poti sa iti iei caniche, eu asa am, si e foarte destept, iar vara poti sa il ti afara. daca vrei de paza ia-ti ciobanesc german

| AnabelleKr a răspuns:

Akita Inu sau Tosa Inu...Stii, un Akita Inu si-a asteptat stapanul dupa ce a murit 10 ani intr-o gara...

| adelinna21 a răspuns:

Depinde unde vrei sa il ti.pentru ca nu poti sa iti iei un caine mare intr-un apartament.

| amytzzu2000 explică (pentru adelinna21):

O sa-mi iau casa oricum

| KingCobra a răspuns:

Caine lup ciobanesc german.

| BikaBianca a răspuns:

Ti-as recomandat un Rotttweiler... daca il dresezi o sa fie cumine...Dar te sfatuiesc sa-l iei de mic. Zvonurile ca cica innebunesc la 8-9 ani sunt adevarata doar daca nu-i da-i de mancae si nu ai grija de elhappyMatusa mea are Rottweiler.Are vreo 9 si sunt forte cuminti dar ia dresat de mici!happySper ca te-am ajutatwinking

| Iarna3996 a răspuns:

Ciobanesc German(Lup), Rottweiler, Ciobanesc Mioritic, Ciobanesc Carpatin, Ciobanesc Negru, pentru curte de oras recomand Lup si rottweiler iar ciobanestii mioritici, carpatini si negri sunt mai mult folositi pentru turme de oi sau pentru a apara turistii de ursi la munte!happy
Funda?

| tania123456789 a răspuns:

Depinde ce marime de caine vrei?
daca vrei sa fie cainele foarte mare iti recomand MARELE DANEZ (DOG GERMAN ), dar daca vrei sa fie nu foarte mare as zice un caucazian, saintbernard, terra nova, ciobanesc german(lup). Unele rase din cele de mai sus pot costa pana la 1500 lei sau si mai mult. Sper ca te-am ajutat.