Nu e o comparatie deloc reusita, au scopuri total diferite. Daca vrei sa te joci jocuri, sa te uiti la filme sau cine stie ce sa mai faci, alegi calculatorul. Daca vrei sa te plimbi alegi bicicleta. Ca idee, nu cred ca vei gasi ceva bicicleta prea reusita la 3000 lei, mai ales ca vrei sa fie electrica.
Ion și cu Vasile se "lăudau" cu ai lor copii:
- Băi Ioane al meu e cel mai prost!
- Ba al meu, măi Vasile! Stai să vezi!
- Ionele uite ia doi lei, mergi la magazin și cumpară un pui congelat!
Și Ionel pleacă! Atunci Vasile zice:
- Stai tu să vezi! Vasilică tată uite cinci lei! Mergi și cumpară un autobuz! Și Vasilcă se duce.
După 10 minute se întâlnesc Ionel și Vasilică!
- Băi Vasilică ce bou și nesimțit este taicămiu! Mă trimite cu doi lei să cumpăr un pui congelat și trebuie să pun restul de la mine!
- Băi Ionele al meu e și mai tâmpit mă trimite să cupăr un autobuz și nu mi-a spus măcar ce culoare vrea!
Să-ți răspund la întrebare: Ori PC ori autobuz!
Un pc de 2000 de lei, plus o bicicleta misto de 1000 de lei. Sau 500 de lei. Gasesti doar ca nu sunt electrice
Astfel am obtinut ambele lucruri
O bicicleta de 3000 lei. Dar nu electrică. Ți-o spun ca pasionat de ciclism. Decât sa îți cumperi o bicicleta electrică de 3000 lei care se va strica repede, mai bine cumperi un MTB hardtail sau o cursieră la mână a doua. Bicicleta electrică MTB a fost concepută mai mult pentru drumeții pe munte și acestea în nici un caz nu vor costa niciodată 3000 lei. O bicicletă electrică cu o baterie bună costa în general de la 8000 lei în sus. Chiar și 20.000-30.000 lei. Sa nu faci wow ca aceasta este realitatea.
Mai bine bicicleta decât PC-ul care te va ține în casa în permanență, în jocuri nu știu care, online nu știu pe unde. Mai bine mersul pe bicicleta decât online în jocuri. O perioadă am fost dependent de jocuri și am preferat sa las jocurile în favoarea bicicletei. Oare ce este mai sănătos? Sa stai în casă, în fața Pc-ului, sa te îngrași ca un porc, sa devii sedentar, vederea îți este afectată.
Sau : sa pleci cu bicicleta, faci sport, ai o inima sănătoasă, îmbunătățește vederea, slăbești, poți cunoaște oameni noi, poți vedea locuri noi și încă câte și mai câte.
Doar anul acesta am peste 5000 km pedalați doar asfalt, distante deloc mici. Fără electric, pe asfalt nu ai nevoie de asta. Până anul trecut mai plecam și eu de nebun cu bicicleta și asa am ajuns sa vizitez 6 județe doar pe bicicletă de unul singur, m-am întâlnit și cu urșii. Prefer mersul pe bicicletă, mișcarea, decât sa stau în casa sa joc la pc sau ps, mobil.
Dacă tot ai adus în discuție despre biciclete electrice
https://www.bikexpert.ro/......23360.html
Hmm,nici una nici alta, bicicletele electrice sunt stricăcioase, adică o bicicleta electrica buna costa undeva pe la 7000 lei sau mai mult și un laptop la 2500 nu găsești cine știe ce, am eu un laptop bun la 3200 lei și merge super și e de gaming(nu joc jocuri, l-am luat pentru jocuri )
Îl recomandă, caută Lenovo gaming și o să găsești un laptop la Altex cu 3200 lei, cu 16 GB RAM, memorie interna 512, ryzen 5 chiar funcționează bine!
Ai facut rost de niste bani si te mananca mainile sa-i dai imediat?
Alege sa faci un curs profesional ceva /IT/facultate in domeniul in care vrei. Investeste in tine.