| xX Kikyo Xx a întrebat:

Voi ce credeti despre viorica si emil luca de la Romanii au talent? Ii votati? eu da.pentru ca emil e varul mamei mele happy. plz help

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Batalia se va decide intre : Narcis Iustin Ianau, Cosmin Agache si Adrian Tutu
Ceilalti dupa parerea mea sunt exclusi, nu au nici-o sansa!

| edytzu4 a răspuns:

Nu imi plac. oricine e in stare sa faca 3 rotiri din astea. Forta e Adrian Tutu! Imi pare rau pentru varul mamei tale dar nu are nici o sansa!

| FuckOffPepper a răspuns:

Lol...si euii cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-as vota pe adrian tutu dar daca tu vrei sa votezi pe altcineva atunci te sustin.

| dolllhouse a răspuns:

Da, eu i-am votat, voi credeti ca puteti 500 de piruete? Si la varsta lor? Eu chiar te sustin si te respect pentru ca ei au facut ceva chiar uimitor!

| creatulina a răspuns:

Ca o sa votez, dar sincer nu cred ca au sanse, fiindca e narcis si.mnoh da oaricum te sustin:X

| girlcrazy a răspuns:

Mie sincer mi se pare o prostie.ce naiba faci ca prostu' 400 de piruete si pe degeaba sa stii.ca sigur nu vor castiga si in plus imi cer scuze dar eu cred ca nu merita...te rog sa nu te superi pe mine dar iti spun ceea ce gandesc dupa pararea mea ar trebui sa castige Dinu Valentin este tare talentat.scz dar asta e parerea meabig grin

| Cookie_1993 a răspuns:

Pana la urma toti care au intrat in finala merita sa castige.Au talent, suntem siguri de asta! Dar. daca am lu`a dupa talent nu dupa caz eu as fi pentru:Narcis:are doar 15-16 ani nu stiu sigur, dar are o voce superba! Daca am lu`a dupa caz nu dupa talent ar fi:Adrian Tutu care intr-adevar are un caz cutremutaor.Insa numele emisiunii este `Romanii au talent` asa ca eu optez cu cea mai mare incredere pentru Narcis Iustin Ianau! Succes!

Întrebări similare