| Rose_2860 a întrebat:

Voi ce v-ati cumpara un iepuras sau o chinchila?thinking Totusi care e mai usor de ingrijit? Mai curat?

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu am avut iepuri o vreme si adevarul e ca trebuie sa faci un pic de efort in ce priveste ingrijirea lor. Nu iti lua un iepuras daca nu ai timp dimineata, pranz si seara de el pentru ca are nevoie de multa ingrijire. La iepuri trebuie facut curat dimineata, pranz si seara. Atlfel e grav.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mie imi plac iepurasii.

| cretzufinish a răspuns:

Am avut un iepuras alb dar sa stii ca nu e chiar de tinut in casa pentru ca daca nu ai destul timp sa-i acorzi iti va "parfuma" in mod neplacut casa. Ambii sunt simpatici. As primi cadou chinchilla.hee hee

| Incubus a răspuns:

Iepurasul poti sa il si mananci daca te plictisesti de el(sau daca te enerveaza), practic nuuuu?

| katia a răspuns:

Eu mi-as cumpara un catel, l-as lua de mic, l-as duce la plimbare de 3 ori pe zi sa-si faca si nevoile, i-as pregati un loc al lui sa nu doarma in pat cu mine! Cu un iepure nu poti face asa ceva, face maslinutze intr-una!

| anutabu a răspuns:

Eu zic ca o chinchila e mult mai usor de ingrijit decat un iepuras caruia ii trebuie si mult spatiu dar in privinta curateniei si chimchila si iepurele sunt la fel de curati:d.

Întrebări similare