| Tokha a întrebat:

Voi credeti in asa numitul om care aduce cadouri "Mos Craciun"? Eu sincr, nu cred deloc pentru ca este o poveste de adormit copii

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu mai crede. Acesta este doar un mit. Exista o poveste biblica cum ca Iisus s-a nascut in grajdul lui Craciun. Si de atunci, s-a inventat acest mit.

| ChristineW a răspuns:

Ce intrebare stupida. In Mos Craciun mai cred doar copii de gradinita.

| LostHappiness a răspuns:

Eu am demascat-o pe mama in primavara asta laughing Nu exista Mos Craciun, desi multi am fi vrut ca sa primim cadouri pe gratis laughing

| Bulinăăă a răspuns:

Da o data l-am vazut :X

este un mit happy
Intreaba-ti pairnti de Mc si o sati povesteasca ei de ce se spune acest lcuru

| Chrystyne a răspuns:

Probabil ca inca as fi crezut daca acum 3 ani nu as fi prins-o pe mama la miezul noptii cu cadourile in brate laughing
Well, sunt de aceeasi parere cu tinewinking

| Meryem027 a răspuns:

Oof, da e o poveste. Mai bine spus, o legenda. Dar, uite ...gandeste-te asa: sa spunem ca nu ar exista mos craciun, de sarbatori nu s-ar face cadouri. Ar mai fi oare acea atmosfera, acea bucurie de Craciun, fara renumitul nostru Mos?happy Iti spun eu ca nu.Chiar daca mosul nu exista, eu vreau sa cred ca exista, prin parintii/prietenii/bunici mei. Fericirea vine din lucruri marunte, draga mea! Pa, pa :*

| doroteea a răspuns:

Chiar daca nu exista, partea frumoasa e sa credem in el ca intr-un spirit ce ne face Craciunul mai frumos. Si cred ca tuturor ne plac darurile "Mosului". happy... abia astept Craciunul:X

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de ce vrei să strici farmecul sărbătorilor?
Pa, pa.

| Delire a răspuns:

Nu, nu cred ca exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu ultimul raspuns

| Last1 a răspuns:

Exista, de aceea sunt cuminte si ascultator. vreau un cal de lemn de craciun