Am sa-ti spun niste versuri:
De obicei nu cred pina nu vad cu ochii mei daca se poate
Cind visele devin realitate
Cind visele devin realitate
O sa vad cu ochii mei daca se poate
Nu cred in stele, in chestii de astea mondene
Nu! Deoarece daca ar fi adevarati nu ar aparea in Romania (din cate stiu numai in Sudul Americii, Argentina, Brazilia etc)
Nu cred in chestii de-astea. povesti de adormit copiii . unii se cred destepti si fara frica si inventeaza povesti ca sa sperie copiii .
Yeti nu! bigfoot nu! amice nu exista deoare ce sunt creati ale oamenilor pentru a face vanyar de machiete, obiecte colectionate. Yeti si bigfoot (zau)pune punct la povestea acasta despre miturile lor acum daca o lom pe cealata parte cred doare ce exista si o masina cu acest nume :http://www.legendayeti.ro/ sper ca ti-am fost de folos chiar daca este parerea mea.
Eu una cred intr-o proportie de 99%.
Pot exista asemenea "creaturi" dar intalnite numai in zonele mai putin frecventate de turisti.
Sigur ca exista, caci cineva care a scris despre ele sigur a plecat de la o idee [ceva care a vazut si l-a inspaimantat], altfel nu mai scria. Dar nimic nu este sigur. Nu este scris alb pe negru si dus in fata legii sa spuna : " Da, exista" sau " Nu, nu exista". Exista asemena creaturi, produse din accidente genetice.
Eu cred ca s-ar putea sa existe. Parerea mea!