| Vrros96 a întrebat:

Voi cum vă spălați motanul?
Al meu după ce îl apropii de duș face ca toate alea, mă zgârie pe toate părțile și se izbește în mine sa mă tragă înapoi și tot așa doar cum îl apropii de apă chiar dacă nu e apa deschisă. Deja mă enervează și o sa renunț sa-l mai spăl eu. Știți vreo idee cum sa fie calm când îl spăl?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pisicilor nu le place apa. Se stie asta de mult timp.

| MihaelaDart a răspuns:

Nu-mi spal pisica, se spala ea singura. Nu trebuie sa fortezi motanul cu baia, il vei stresa mai mult. Pisicile se spala singure, doar daca este murdar, cu o carpa muiata in apa si sapun il stergi si apoi il clatesti tot cu ajutorul unui prosop umed.
Am avut un motan acum mai multi ani, desi l-am obisnuit de mic cu apa si cerea singur sa fie imbaiat, desi la pisicuta pe care o am niciodata nu am imbaiat-o.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai ai idei din astea?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motanul se spală singur nu are nevoie de duș, si daca optezi sa il speli o faci vara cand afara sunt 40 de grade, nu acum, ca este frig si il imbolnavesti, stie bietul motan de ce fuge de tine esti zapacit il stresezi degeaba, termina odata cu prostiile, motanul nu este om sa l speli zinic nu transpiră nu miroase, el se linge singur si i si face duș singur nu are nevoie de altceva.

| Simpatic a răspuns:

Eu il bag in masina de spalat pe program rapid

| Brizbriz a răspuns:

Daca e lenes si pute, atunci poate
altfel, pisicile se curata singure

iar majoritatea pisicilor URASCCCCCCCCCCCCCC APA

| Jonathan81 a răspuns:

Băi omule eu am înțeles altceva, cum ne spălăm noi motanul ăla dintre picioare mor aici abia pe la sfârșit mi-am dat seama că e vorba de pisic... laughing laughing laughing