| daana a întrebat:

Voi puteti sa suportati oamenii care chinuie animalele? Sunt langa blocul meu niste copii care chinuie niste pisici mici, iar unora li se pare normal si vor sa urmeze exemplul. De ce majoritatea au ceva cu pisicile(in special mici)? Poate ca sunt animale fara nici o aparare. Dar asta nu inseamna ca daca sunt asa trebuie sa fie tratate cu salbaticie. Oamenii sunt sadici, ceea ce ma face sa ma gandesc ca sunt mai prejos decat animalele(unii oameni). Mi-as dori sa pot face ceva pentru acele pisici, dar nu stiu ce. Nu le pot lua pe toate acasa, si nici nu le pot proteja pe toate. In tarile civilizate oare e ca la noi?

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Exista o lege de protectie a animalelor.Filmeaza ce vezi si mergi cu filmuletul la politie! Daca ai curaj! Sau posteaza-l pe situl vre-unei televiziuni, si o sa vada lumea toata ce fac aia!

| AvalohAlyn a răspuns:

Filmeaza tot ce vezi si du-te undeva cum s-a mai zis.
Nu este deloc normal sa faci rau si trebuie explicat asta si copiilor. O viata e viata si trebuie respectata indiferent ca e a unei pisici sau a unui om.

| danteluta a răspuns:

Copii aia nu au fost educati de parinti si nu sunt decat niste 'mici bestii' care vor ajunge la maturitate sa faca altele mult mai rele. urasc din suflet oamenii care chinuie animalutele.multi nu stiu ca sunt adevarati prieteni care te iubesc neconditionat.pacat,de bietele pisicute

| xxCupcakExx a răspuns:

Nu sunt vreo batausa sau ceva de genu=)dar daca eram in locul tau coboram si ii luam la pumni raustraight facestiu ca extista oameni din astia handicapati si ar fi trebuit sa-i filmezi si sa le arati tuturor.copii prostistraight face

| paulthe1 a răspuns:

In alte tari daca lovesti un animal intrii in inchisoare, astept sa se intample si in Romania asta, cat timp nu stiu. dar astept...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce urat, sarmane vietati! Ia sa aruncam si noi oameni de la etaj sa-i lovim cu bete si sai fugarim, le-ar place? Verisorul meu e sadic, acasa are tarantura, un papagal MArele alexander, pesti, 2 caini si o chinchilla. Bunicul meu mi-a zis ca chinuieste papagalul, nu-i face curat, nu-i da drumul, papagalul nu mai poate zbura, odata ia rupt coada, vrea sal loveasca cu batul.ce sa mai zic... Animalele n-ar trebui tratate asa, eu sunt buna cu animalele si nici moarta n-as lovi un animal. Mai fugaresc pisicile dar nu le lovesc, doar le speri. Si pisicile au drepturi, si nu o sa mai le fugaresc. Dar cel mai mult nu-mi place iarna. Copiii sunt asa de sadici si rai! Lovesc cu bulgari de zapada pisicutzele, caini si unul a vrut sa-mi loveasca si gugustiucul care imi vine la pervaz! Oamenii nu au mila. Ei stiu sa faca multe lucruri: dar cel la care se pricep cel mai bine este: sa distruga! Eu i-as omori pe toti care chinuiesc animalele! Mie imi vine sai omor si pe aia care lovesc copaci si le rupe scoarta! Ahh...ce oameni sunt prosti!