| Andre a întrebat:

Voi v-ati cumpara un catel mic la bloc? de ce?

Răspuns Câştigător
| kidblue_9796 a răspuns:

Da.am deja. un catelus mic la bloc nu are nevoie de acelasi spatiu de care ar avea nevoie un caine mare.

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

La bloc nu sunt conditii pentru animale de companie.Sunt chinuite.

| soseta ucigasa a răspuns:

Da, ca sa il tin nemancat sa terorizez veciinii cu schelalaitul lui. Si dupa vreo 2 saptamana de nemancat o sa il dau pe afara sa terorizeze copii mici big grin.

| tatiana123 a răspuns:

Daa eu deja am 2

| Kitteny a răspuns:

Da. Ai avea mult mai munte avantaje. Spatiul ar fi mai bun, iar un caine mic nu te poate infecta cu atat de mult par pe cat te poate infecta un catel mare. Inteligenta si draguta intrebare!

| LuS[z] a răspuns:

Imi cer scuze daca te dezamagesc... dar eu nu mi-as lua big grin
De ce? pentru ca nu am destul timp ca sa ma mai ocup si de un pet.
Asa ca daca se face "ziua" de 30 de ore sa ma anunti big grin ca sa=mi cumpar un cutu mic big grin laughing)

| Gentiana a răspuns:

Un catel nu e tocmai potrivit pentru bloc.Eu as tine, nu zic nu, dar in primul rand ma gandesc la sanatatea mea.
De exemplu:ce faci in perioada de naparlire a cainelui?
Stai sa aduni tot parul de pe jos(mai ales daca ai covoare pufoase), sau sa perii hainele de cate ori te joci cu el?
Eu cred ca fiecare ar gasi altceva de facut! Crede-ma, stau la bloc, si am avut catel.Mama saraca statea numai dupa el, sa il spele, sa-i dea de mancare ...cate si mai cate...Asa ca, la curte e mult mai ''sanatos'' sa-l ti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da! de fapt sunt pe punctul de a cumpara un catelus de apartament. inainte de a-ti cumpara un catelus trebuie sa stii sigur ca vei avea mare grija de el, de fapt un catelus este ca un copil: daca il neglijezi, nu te va iubi. deci ai grija cum iti vei organizeza timpul pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
de ce? ca sa ma kak in capul lui
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am un caine mic rasa:labrador si este foarte dragut. ma plictiseam la calculator, acasa singur darde cand am cainele mereu ma joc cu el

Întrebări similare