anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voic ce credeti despre pisicile alea? laughing eu cred ca sunt urate si nu stiu nimic.
Dar despre caini? eu cred ca sunt draguti si destepti si frumosi si ascultatori tongue

Răspuns Câştigător
| Amyyyyyyy a răspuns:

Mie una nu imi plac pisicile pentru ca sunt prea prefacute si lingusitoare...Dar catelusii sunt niste vietati la care nu le poti face rau[doar acei oameni insensibil si lingusitori care le plac pisicile da aia le pot face rau]Dar cainii sunt un adevarat sprijin din toate punctele de vedere.Indruma oamenii orbi, te apara [cu toate acestea sunt si caini vagabonzi care musca dar unii oameni dau in catei doar din simplul fapt ca se apropie de ei si atunci cand dau in catei ei doar incearca sa se apere muscandu`i si de fiecare data cand un om ridica mana ei musca dar daca oameni ar inceta sa faca acest lucru nu ar mai fi cazul sa ii muste si cainii devin atat de rai atunci cand oameni ii bat doar pentru acest lucru ridicol ca se apropie de ei fara sa le faca ceva ei dau in ei, cainele fara aparare fuge si se intalneste cu un copil nevinovat in acelasi loc unde el a fost lovit si se ia de un copil care nu a facut nimic]si atunci cand esti suparat vine la tine si te simte si face un lucru ridicol dar care iti aduece un zambet si te face sa uiti.Eu daca as prinde unu ca face rau unui catel sau il chinuie as chema protectia animalelor dar imi pare sincer rau ca la noi nu prea exista asa ceva si daca exista ii doare fix in c*r

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| capsunik13anca a răspuns:

Mie imi plac pisicile mai mult decat cainii...am 2 mtze si am avut si un caine se numea toto si era sitzu...mai bine zis toate animalele is taryyy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie sincer imi plac toate animalele, trebuie doar sa ai rabdare sa le asculti, sa le intelegi, sa le vezi.
Pisicile reprezinta de obicei omu precaut care mai intai asculta, scaneaza, trage concluzii si daca este cazul intra in joc. Asta e o pisica, nu se ataseaza imediat de un om.
Cainii sunt animale inteligente intr-adevar, ei reprezinta oamenii care judeca dupa imagine si atitudine.
Daca esti calm nu au nimic cu tine, pe mine m-a lasat un caine sa il mangai, dar eu mai intai l'am lasat sa ma miroasa, un detaliu foarte important pentru ei. Pe cand doua fete s'au reprezit imediat sa puna mana pe el si ce sa iasa? Saracu caine a inceput sa latre la ele laughing, bineinteles ca pe mine ma bufnit rasu blushing.

Orice vietate este frumoasa si se remarca prin atuurile ei.
Pisica mea ma simtea imediat ce intram in scara blocului, se invatase cu zgomotele facute de mine, si era prima la usa laughing.

Cainii sunt intr-adevar prietenii de nadejde dar daca o luam prin comparatie si pisicile sunt la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@inocenta nu am vazut o pisica desteapta sau una care sa-ti salveze viatawinking

| Wildie a răspuns:

Hm...lasa pisicile in pace sau o sa te zgarie!