Cui nu îi plac animalele?
Eu am un terrier jack russel.
Are și pagină de facebook dacă vrei să vezi poze cu ea, iar dacă îți plac cățeii te aștept cu un like:
/www.facebook.com/Yodapuffy?fref=ts
Eu am un caine chow chow, dar nu il tin la apartament. Tata are o casa si acolo sta. Oricum curtea aceea este ideala pentru el. Daca l-as tine la bloc stiu ca l-as chinui. Il cheama Leo si are 3 anisori. La apartament am un perus. Il cheama Momo si e foarte dragut! Am avut multe generatii de perusi (in total 10 perusi am avut). Iar prima pereche a fost o pereche de nimfe. Printul si Printesa, asa ii chema. Au murit destul de repede, dar nu stiu de ce. Si dupa aceea am continuat cu perusi. Am mai avut si pesti, dar au murit repede. Nu prea stiam cum sa-i ingrijesc... Si am avut si pisica siameza, dar am dat-o fiindca eu eram mica si ea statea numai pe hainele mele si lasa par...
Eu am un hamster, 3 pisici, 1 catel si 2 porci de guineea si imi plac mult animalele
Si mie imi plac animalele(in deosebi cainii de orice rasa chiar si maidanezii), dar parintii nu ma lasa sa imi iau un animal de casa.
Si mie imi plac fff mult cainii dar nu ma lasa sa imi iau unul asa ca mi-am luat o nimfa
Ador animalele...
Am chiar si o pagina despre animale daca vrei sa o vizitezi, doar ca este in engleza:
https://www.facebook.com/pages/Love-animals/398722090224555?ref=hl
Cand merg la facultate as vrea sa dau la medicina veterinara pentru ca iubesc animalele si nu vreau sa mai sufere deoarece unii oameni sunt mai ''animale'' decat ele.
Eu am acasa o broscuta testoasa pe care o cheama Tomii, si chiar azi vreau sa imi iau cativa pesti...
Mai am la bunica un caine pe care il iubesc foarte mult, Bursuc, si un iepure(marele belgian), Miky, pe care o iubesc la fel de mult.
Fara animale de companie ar fi foarte plictisitor... dupa parerea mea.
Da imi plac foarte mult animalele si nu am nici un animal dar mi-as dori un caine.
anonim_4396 întreabă: