Buna. Da, imi plac pisicutele negre. Aveam la bunica mea 2 pisicute negre:Billy si Remus.Ne jucam tot timpul si imi placea sa le dau laptic.
Unii oameni zic ca pisicile negre aduc ghinion, insa este doar o superstitie! Am avut pisicutele acestea cam vreo 2 ani de zile si nu mi s-a intamplat nimic!
Pana la urma urmei, lasand toate superstitiile la o parte sunt chiar dragute!
Eu am un motan negru...si imi place pentru ca e pisoi
e animalutzu meu si are felu lui de a fi, deci il iubesc
nu cred in superstitia asta cu... pisica negra... e doar o pisica cu blananu stiu cum sa-ti zic
In general nu suport pisicile8-). Cand le vad cum miauna si cum se gudura imi vine sa le bat
Daaaaaaaaaa
Sunt preferatele meleMai ales daca pe langa faptul ca sunt negre mai au si ochii albastrii
Da, daca am eu!
Nu sa-mi taie calea, sunt cam superstitioasa si nu pot sa-mi scot asta din cap Mama e mai rau cred ca e chestie de familie))))
Imi plac.Sunt foarte frumoase.Cand eram mica vroiam sa-mi vopsesc pisica in negru pentru ca a mea era alba.
Uite aici un filmulet cu pisica mea cea neagra, Musca o cheama, iar intre timp a mai crescut, si e de o "dementeala" nebuna =))
http://www.youtube.com/watch?v=hcaFXrxJ8V0
Imi plac pisicile negre, am una o cheama Lisa, raspunde la acest nume, nu am chemat-o niciodata cu pis pis si toata lumea care o vede o confunda cu caciula de vulpe [care mai nou este si neagra nu numai argintiie ].
Buna. Eu am o pisicuta neagra... un fel de birmaneza neagra. Este adorabila, blanda si afectuoasa cum nu as fi crezut. Este o preconceptie sa se creada ca pisicile negre aduc ghinion sau mai stiu eu ce. Sunt sufletele si ele si inca ce sufletele