Nu-mi plac reptilele, nu vreau sa am in casa dar sa stii ca nu e anormal sa le ai daca-ti plac. Ingrijeste-le bine!
Ar fi bine sa fii mai atent cand scrii, sa pui si semne de punctuatie, ca nu prea esti inteligibil. Ciao
Atata timp cat acele animale nu atenteaza la siguranta ta (gen ai un sarpe constrictor de dimensiuni mari care te poate sufoca) este foarte ok. Ce mi-ar place sa am: Gecko Leopard sau Gila (ultima nu prea intra in categoria animale de companie, dar imi plac foarte mult).
Le ador, desi nu am decat o broasca testoasa de desert.As vrea un sarpe boomslang sau o iguana, dar parintii...
Am avut si eu o soparla Geko, cu terrariu cu tot tacamul, numai ca mi-a disparut, cum nu stiu.
In alte tari la noi lumea se uita ciudat si se sperie daca le spui ca ai asa ceva acasa(nu eu). Oricum e tare ca ai tai sa fie de acord sa tii in apartament o iguana de 1 m.
Waw, cred ca e foarte tare sa ai diverse "specimene" exotice in casa. Si mie imi plac reptilele, dar nu intr-ucat sa locuiesc cu ele.
Eu iubesc reptilele! mi-as dori o iguana dar mamei ii e frica de ele