Alti copii au probleme putintel mai grave, gen sa supravietuiasca.
Daca vrei atat de tare incat te doare, plangi si ai un imens gol in suflet, transforma asta in arta: scrie, deseneaza si fructifica pasiunea si dorinta pe care le ai.
Nici eu, copil fiind, nu am primit caine sau pisica oricat de mult mi-am dorit. Acum, cand am banii mei si casa mea, voi putea interzice si eu viitorilor copii sa aiba animale in aparatament.
E o responsabilitate mare un animalut.mai ales in apartament nu e un mediu bun nici pentru el. Obisnuieste-te cu ideea!
Asa a fost si la mine, parintii nu te cred in stare sa ingrijesti un animal si intr-adevar e foarte dificil, iar dupa ce te plictisesti, il lasi balta, trebuie sa cureti dupa el, sa il inveti sa isi faca treburile afara, sa-i dai sa manance, sa-l scoti la 3 plimbari zilnic, etc.
Asa ca iti recomand daca chiar vrei un animal ia un papagal
Mult noroc
Probabil parinti tai nu cred ca o sa ai suficienta grija cu pisica/cainele.sau le este teama de mizeria care o va face animalutzul.de parul pe care o sa il lase prin casa.si de treburile pe care cinele sau pisica le-ar putea face prin diferite colturi ale apartamentului. incearca sa le explici ca o sa fi responsabila, ca sa ai grija de el ca o sa il scoti la afara.si ca o sa faci curat dupa el.Bafta:*
Pai daca traiai la casa sigur iti luau.Nu iti lua catelus pentru ca face mizerie.mai bine pisica pentru apartament.
E foarte greu sa ingrijesti un catel,face multa mizerie si trebuie sa ii acorzi mult timp mai ales daca stai la bloc,nu ma mir ca nu te lasa parintii,cand o sa vezi ce greu e de ingrijit o sa te plictisesti si nu o sal mai vrei, dar nu mai ai ce sa faci, daca parintilor tai nu le plac cateii nu prea cred ca o sa il tii foarte mult si daca il iei.Acum ca e si scoala,eu am un catel pe care l-am gasit intr-un sant si e doar al meu,trebuie sa ii dau de mancare dimineata,sal plimb seara,si stau la curte,poate nu ti se pare greu dar chiar e mai ales in casa.Dar nici pe mine nu ma lasa cu caine(la curte), dar cand au vazut catelul la usa nu au avut ce face, totusi e responsabilitatea mea. Daca chiar vrei ia-ti unul si afiseazate cu el ca atunci le e mila de el dar oricum nu stiu cat de mult nu vor parintii tai catelul deci...
Nu poti sa faci altceva decat sa ii convingi cumva sa te lase... nu ai alta solutie