| maraa_9303 a întrebat:

Vreau idei de hobbiuri (mai ciudate de >preferat).:*Multumescbig grin

Răspuns Câştigător
| Mary Marry a răspuns:

Pai poti sa te apuci sa inveti un instrument.Eu de exemplu cum sunt pianista sunt ciudata blocului pentru restul copiilor din bloc, deuarece stiu sa cand la pian.
Sau pescuitul, compune melodii, scrie versurii, scrie povestii, incearca sa desenezi orice iti trece in minte si vezi ce ti-a iesit, gateste, fa-ti tu propiul blog si incearca sa il faci cunoscut ca lumea sa intre din ce in ce mai mult, si in fiecare zi stai mai mult pe el ca lumea sa aibi si de ce sa intre, etc.
Iar cu instrumentele, nu trebuie neaparat la pian, eu de exemplu vreau neaparat sa invat sa cand la chitara, la tobe si sa ma dau la lectii de canto.Si la lectiile de actorie este interesant si vreau sa ma dau si dansul este un hobby frumos.Eu o am pe asta cu arta, orice inseamna arta este de mine in afara de pictura. Sper ca iti place macar unul din aceste hobby-uri.

13 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Colectioneaza.capete.de.mortibig grinstiu.ca.pare
ciudat.da.e.super.am.facut.astabig grinlaughing

| Bacemi a răspuns:

Sa faci masini din scobitori. Vorbim de masini cu dimensiune fidela, replica exacta a celor originale. Cu aceleasi caracteristici de dimensiune.

| → alle♡ a răspuns:

* hobbi : obisnuiesti sa-ti tai venele
*hobii : Sa te arunci de pe bloc
*hobii : Sa iti bagi furculita in gat
laughing)) thinking ciudate :p.

| masterblaster a răspuns:

Sa omori muste.Croitorasul cel viteaz a palit 7 odata! Cate poti pali tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deejaithinking Dansatoarehappy Vanzatoare intr-o biblioteca, Postaslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Eu am un ''hobby'' : sa fac semnaturi pe toate foile, odata aveam un pachet cu foi de xerox. Toatee le-am folosit pe asa ceva. Sunt obsedata cand ma apuca, dar stai! De ce sa fac toate acelea cu acelasi pix, pai? Iau toate pixurile care le gasesc. Acum am unul mov!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apuca-te de chitarabig grin
e hobby-ul meu preferatbig grin:p

| alexH a răspuns:

Da tu Clodis ce-ai facut, ti-ai dezgropat bunicu' si i-ai luat capu? Adica, unde le gasesti ca suna interesant, poate ma apuc si eu. Dar eu vreau capete vii si goale, gen ca ale tale. Ma poti ajuta cu prima piesa?

| masterblaster a răspuns:

Alle...iti dau o idee. Fa tu ceea ce ai spus acolo...si lasa fata in pace daca a cerut ceva "mai ciudat" nu inseamna ca trebuie sa existe violentzahappy

| jrjrjeee a răspuns:

Strici tot de ce nu mai ai nevoie si opresti cate o bucata din fiecare care ti se pare mai faina big grin

| Georgiiiii a răspuns:

Poti sa colectionezi sau (daca ai talent) sa faci TATUAJEhappy

| maraa_9303 explică:

Eu ma refeream prin ciudat la alte hobbiuri decat colectionatul posterelor al timbrelor sau a mai stiu eu ce.

| xoBridgetXO a răspuns:

Dansatoare de street dance.no prea intalnesti fete pasionate de asta...in afara de mine laughing)