| IryLoveShadow a întrebat:

Vreau niste declaratii de dragoste cine imi da cele mai multe si cele mai frumoase dau funda :X scuze categorie :d

7 răspunsuri:
| Bustter007 a răspuns:

Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "te iubesc". Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vreun minut fara tine, am sa-ti fiu alaturi mereu! Te iubesc enorm de mult, esti totul pentru mine, esti viata mea!

| Zangetsu a răspuns:

Tu esti soarele meu, asa ca te rog sa stai la 150000000 kilometri de mine.

| anytimeanywhere a răspuns:

Buna!
Un duh mi-a promis 3 dorinte.Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar 2, ci una singura:Mi-as dori sa te am pe tine!
Soarele nu ar fi portocaliu,marea nu ar fi albastra,eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu!
Intr-o noapte o stea m-a intrebat:"De ce nu o lasi daca te face sa plangi?"I-am raspuns:"Stea,tu ti-ai parasi cerul?"
Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele, iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
Iubesc 3 lucruri:Soarele, Luna si pe tine.Soarele-ziua,Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pentru totdeauna!
Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa,dar nu era ploaie,cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Dar mi-a zambit spunandu-mi ca un inger nu poate veghea alt inger!
Cand te-am vazut prima oara,mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei,iar acum imi fac inima sa arda!
I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina.I-am cerut un copac,mi-a dat o padure.I-am cerut un rau,mi-a dat un ocean.I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Cand vine noaptea, uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta.Ai incredere,se va indeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine!
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc.Te rog iubeste-ma si tu!
Inima-mi plange cu suspine, fiindca tu nu esti langa mine.Stiu, departarea este grea, dar te rog nu ma uita!
Tot ce vreau este ca la "judecata de apoi" sa pot spune : "da. Dar am avut iubirea!". Asadar mai lasa-ti-ma sa traiesc!
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii, te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez ca aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si...te iubesc
Cand te-am vazut prima oara mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc. Cand te-am iubit, mi-a fost frica sa nu te pierd... iar acum mi-e frica sa traiesc fara tine. Te iubesc.
Astea ar fi cateva...dar cred ca cel mai bine este sa vina din suflet.big grin

| iuddavali a răspuns:

Uite cateva special adunate, cele mai frumoase:

http://costel.info/......-dragoste/
sau
http://costel.info/blog/2013/10/23/cele-mai-frumoase-mesaje-de-dragoste/

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singur, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!

Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele, iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

Atunci cand iti lipseste ceva, asa cum iti lipseste aerul, apa, hrana de toate zilele atunci poti spune ca iubesti cu adevarat.

O zi poate incepe fara un SMS de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.

| Krosa a răspuns:

Igerasul meu cand te-am
cunoscut nu stiam ce
inseamna sa iubesti, dar
datorita tie acum stiu ce
inseamna iubirea, iubirea
este un sentiment care vine
din suflet!

Dacă aş bea o cafiea vară pic de zahar în ia al fi mult mai duce că dorul de tine

Numar stelele ce in fiecare noapte ilumineaza tristetea de o zi trecuta fara tine…imi lipsesti mult…Te iubesc!

| Ralu125 a răspuns:

1) Eu sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine...te-am asteptat. te mai astept si azi, te voi astepta mereu... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa, nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.
2) Te iubesc pentru ca imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata.Te iubesc pentru ca, fara tine e greu si nu ma pot regasi.Te iubesc si sunt definitia fericirii eterne.Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, te iubesc pentru ca bei apa, pentru felul in care te incalti, pentru felul in care porti diferite obiecte.Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi.Te iubesc pentru ca sarutul tau ma face sa simt ca traiesc fara regrete.Te iubesc pentru ca noptile sunt minunate alaturi de tine, triste cand lipsa ta umbreste zambetul meu.Te iubesc pentru ca traiesc implinirea mea totala.Te iubesc pentru ca esti totul meu.Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru.Te iubesc cand te alinti, te ador cand imi vb.Te iubesc pentru a tot ce esti, realizezi sau nu.Te iubesc in mod obsesiv! Te iubesc in mod patetic! Te iubesc orbeste! Te iubesc. Stii ce? Te iubesc si pentru simplul fapt ca existi.
3)Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun.din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc, nu pot atinge stelele pentru a ti le darui. nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, trupul meu, intreaga mea fiinta!
Si daca iti spun ca te iubesc inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ma faci sa simt cand sunt cu tine, pentru sufletul tau de aur pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea.
Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata? Cand tu ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume? Cum sa nu visez la tine cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu te iubesc...cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine. sper doar cu timpul sa-ti pot demonstra toata dragostea pe care ti-o port!
4)
Este noapte, tarziu. Peste oras s-a asternut o liniste deplina. Este un cer senin, plin de stele. Privesc pe fereastra, admirand jocul luminilor de pe strada. Insa, gandul imi zboara departe, la noi... Inchid ochii si- mi imaginez ca esti langa mine. Parca iti simt si atingerile, si parfumul. Ma cutremur! Un fior placut imi strabate intreg corpul. Ascult muzica noastra preferata si din nou gandul imi zboara la tine. Iti simt prezenta chiar si cand nu esti langa mine, fiindca esti o parte din mine.
Te chem cu gandul. Astept sa vii! Vino, tu, alesul inimii mele! Vino cu al tau superb suras, cu a ta privire blanda, patrunzatoare, cu a ta voce calda si duioasa, care stie sa ma linisteasca de fiecare data! Vino ca sa te mai admir macar o data, sa te mai sarut! Vino ca sa imi mai alungi noptile triste si pustii, sa indepartezi nelinistea din sufletul meu! Vino, caci fara tine nu sunt eu! Tu esti TOTUL pentru mine. Tu faci ca secunda sa se transforme in eternitate, atunci cand suntem impreuna, ca raiul sa coboare pe pamant, ca inima mea sa tresara de fericire. Tu, numai tu!
Deschid ochii. Ai venit. Suntem fata in fata. Ne privim intens. Simt cum ochii tai verzi- albastri ma sorb treptat- treptat. Zambim. Te apropii de mine si ma saruti cum numai tu stii. Totul dispare in jurul nostru cand suntem impreuna. Totul se contopeste. Totul reinvie. Nu mai exista trecut sau viitor, traim doar prezentul, bucurandu- ne din plin de el. Te iubesc!, imi spui. Si lumea e numai a noastra.
5)Esti singura iubire pe care am cunoscut-o cu adevarat. Singura persoana pentru care as face orice in viata asta si ti-as oferi tot ce tu ti-ai dori real sau ireal. Te-am cunoscut cand imi doream sa iubesc, parca pe tine te cautasem tot timpul. Imi scriu iubirea pentru tine intr-o carte ce ti-o dedic acum si ti-o voi dedica mereu. Alexandra. Dragostea ne-a condus intr-un labirint de sperante si dureri si lacrimi si bucurii. Dar ne-a uitat acolo. A uitat sa ne mai indrume pasii catre concret. Spre o iesire oarecare. Oricare ar fi ea. Ne-a uitat ratacind. Inaintand si intorcandune iar. Zilele ni se scurg fara sa ne dam seama si in timp ce ele trec cred ca singurul lucru care il simtim cu adevarat de la viata este iubirea ce ne incalzeste sufletul. Frumusetea-i trecatoare, banii se duc si ei, prietenii se vor imprastia, si intr-un final ramanem tot cu sufletul incalzit de iubirea vesnica care a existat mereu.
Te-am iubit candva, te iubesc si acum cand tu nu mai esti langa mine. Te voi iubi mereu si de acum incolo.
Sper ca ti-au placut! happy