anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa adopt un caine caniche (a se citi canish).
Sa fie mascul, sa fie pui (maxim 5luni); nu conteaza culoarea.

Are cineva de pe aici? ...Sau, cunoasteti pe cineva care are (de dat)?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| teo102 a răspuns:

1intra pe acest site http://www.4animals.ro/adopta-caine-2.html
2 esti la pag 2 pe 1 sunt si adulti
3 mai rasfoieste si vei gasi catelusul potrivit...

9 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Ti-as sugera sa adopti de la un centru de adoptii pentru animale, sunt atatea sufletele acolo care abia asteapta un camin cald

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@katy: De la centrele de adoptii as lua doar caini mari, maidanezi care lasa par in casa. Daca stateam la curte imi mutam centru de adoptii la mine acasa, insa in apartament e cam greu sa ti un caine maidanez. Mai ales ca ei nu prea stiu sa isi faca orar de nevoi.

| glamour a răspuns:

Ba stiu sa isi faca nevoile la anumite ore. orice animal poate invata asta. crezi ca puiul pe care il vei lua va sti asta de la inceput? nu...va trebui sa il inveti tu. orice caine lasa par in casa, chiar si caniche'ul. ideea este ca trebuie sa il peri, sa ai grija de el ca numai asa vei stopa caderea parului. singurul dezavantaj in legatura cu adoptia unui caine din adapost este ca nu sti cat va creste, evident ma refer la pui, daca iei unul matur normal ca nu vei mai avea astfel de probleme. cat despre cumpararea unui caniche iti spun ca numai pedigreeul dovedeste daca este cu adevarat de rasa sau nu. iar un caine cu pedigree se gaseste la crescatori, costa mai mult decat un caine luat de la orice persoana insa merita. ai garantia ca dai la inceput bani pe el, plus vaccinurile si ce ii mai trebuie si atat. pe cand un caine luat de la oricine s-ar putea sa-l cumperi cu 50 de lei dar sa fi nevoita sa bagi bani in fundul lui toata viata ca il cumperi bolnavicios sau mai stiu eu cum, sa nu mai spun ca risti sa moara. si in acest caz evident iesi in castig cu un caine sanatos luat de la crescator decat un caine luat de la tanti lenuta(nu fac aluzie la nimeni) in care s-ar putea sa investesti bani si sentimente si sa-l pierzi. cauta un crescator aproape de orasul unde stai, vorbiti si cumperi puiul, daca totusi nu vrei sa-mi asculti sfatul poti da un search pe interent ca sunt destui care vind pui de caniche, sunt sigura ca ai gasi si la tine in oras.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@glamour: Care e diferenta intre ADOPT si CUMPAR? Sunt sigur ca o sti.
Stiu destule despre caini, stiu ca trebuie sa il invat eu insa il invat mai usor daca este pui. Cainele luat de la adapost e tinut in cusca, invatat sa isi faca deja nevoile undeva.bataie de cap cu el.
Cainelui de rasa caniche nu ii cade parul chiar asa ca la altii deoarece este cret si are altfel de blana fata de restul cainilor care au parul drept si lasa "fulgi" de fire la fiecare mangaiere. Nu vreau sa imi mangai cainele cu peria doar sa fiu sigur ca parul cade unde trebuie. Prietena mea are catelusa caniche de 2 ani jumate, luata asa de la tanti lenuta si n-are probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@TOTO: multumesc pentru raspuns si cautare, insa caut caine de rasa CANICHE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, eu am 2 puiuti de 6 saptamani sunt facuti dein femele shar pei si mascul pitbul, sunt foarte frumosi si jucausi. daca te intereseaza nr meu e 0748427199

| teo102 a răspuns:

Pana la urma ai adoptat un catelus de la fundatia robi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Am lasat-o balta.

| Cernea_Sanda_1979 a răspuns:

Da am eu puiti mici care in curind vreau sa-i dau daca vrei contacteaza-ma tel 0731883875