Nu toate persoanele isi vaccineaza pisicile, nu e o regula.
Sincer,trebuie vaccinate
Am avut o pisica care a trait 14 ani, era mai mare ca mine cu doi ani cand a murit, a stat numai in casa la bloc, facea unde trebuia, dormea unde trebuia, manca ce trebuia si niciodata nu a avut probleme, si a murit dupa 14 ani fara nici un vaccin.
Eu? bineinteles ca am dus.o dar cine avea de gand sa.si aduca minte sa intrebe...marog intr.un an si jumatate a facut 3 vaccinuri si nenumarate injectii deobiceii cade de la balcon sau cade printre scari...eu stau la et.4 si na.
Daca ai dus-o la veterinar cum nu stii ce rasa e? Si cum sa pice de la etajul 4, tu gandesti ce scrii? Nu meriti pisica!
Doamne.doar nu am aruncat-o eu...si sty ce statea in geam se uita dupa brabeti ce naiba sa.fac eu..si in plus am fost la veterinar dar u crezi ca at cand ea e sa moara eu stau sa o intreb pe doamna aia da ce rasa e pisica mea? siiii da gandesc ce spun si ce scriu.
Pai nu atunci draga, cand iai facut vaccinul.Sunt sigura ca ai carnetel de sanatate in care ii scrie rasa.
Si eu am pisica, si stau la etajul 3. E tot timpul pe geam dar nu a cazut niciodata.
)))))) o fi superman )))))))) de cate ori a cazut? are noua vieti decat
Http://www.caini-pisici.ro/rase-de-pisici.html
Acolo sunt niste rase de pisici, te poti uita la ele si vezi cu care seamana pisica ta.
Sau daca vrei asa mult sa intrebi, poti contacta pe cineva de pe site.
Se poate insa sa para de rasa, insa probabil ca persoanele care ti-au zis ca esti maidaneza nu pot face diferenta intre maidaneza si europeana. Pisicile europene sunt mai des intalnite, si de asta majoritatea le confunda cu maidanezele, dar au cu totul alte trasaturi si caractere. ma poti contacta sa ma uit putin la pisica daca vrei.
Eu sincer cred ca este o corcitura intre rasa savannah si o pisica neagra, deoarece este lunga, inalta, si destul de grea ..are dungi ca ale unui tigru, mustati de 4-5 cm. distanta dintre nas-oci, nas-ochi este egala. urechile sunt mari si mai mereu ciulite. sper ca te vor ajua detaliile iar daca vrei o poza potii sa ma contactezi la adresa:alexutzapupici@yahoo.com sau pe facebook la adresa Ma Alexandra sau Aly BaHh...
A mea e neagra>o fi bombay ori maidaneza habar n-am ( e prietenos cu ceilalti motani, chiar si cu cainele ( de vanatoare :fr).Am gasit-o in Larnaka (Cipru) la un magazin aproape de strada si ma mir cum am reusit sa o schimb. E foarte afectuoasa cu mine si mebrii familiei pr. meu (nu-si face nevoile in casa; doarme cat dorm si eu=adica mult, noaptea e jucaus etc.