Eu zic ca un baiat (mascul). Deoarece e mai jucaus, nu-ti va face puii. Va fi singur vei avea mult timp pentru el si cum a spus un comentator ca are ochii mai stralucitori e adevarat si blana mai pufoasa mai deasa. Femelei ii va cadea cate putin blana in timp Fundaa?
Parerea mea e sa-ti iei mascul (baiat), nu vei avea probleme cu pui(corcituri)+(in caz ca o va fi femea si se va imperechea cu vreum maidanez de pe strada) deci parerea mea ar fi sa-ti iei mascul, si masculii au ochii mai stralucitori!
funda :* te rog
Pai si fata si baiatul au defecte. Baiatul, cand face pipi o sa iti stropeasca peretii. La fetita o sa te confrunti cu niste mici probleme o data toamna si o data primavara. Ea se curata singura deci nu o sa te trezesti cu sange pe pat. Cel mai bine este sa iei fata, ele sunt mai cuminti.
Fata deoarece la un momendat o sa nasca si o sa ai mai multi caini deci o sa fie mai bine Funda?
Baiat, fiindca unei fete i se va face de imperechere si nu cred ca ai un vecin care are o husky si o sa te enerveze! Funda?
Zaid întreabă: