| LaughOutLoud a întrebat:

Vreau sa cumpar un papagal Micul sau Marele Alexander(depinde de pret) cu sau fara cusca.As vrea sa fie una din culorile:verde, alb sau albastru. Bugetul meu maxim este de 300 de lei, depinde daca are cusca sau nu.Sunt din judetul Iasi deci cine se ofera sa mi-l si aduca acasa(in cazul in care e din judetele sudice sau prea vestice)voi mai adauga 50 de lei.

10 răspunsuri:
| LaughOutLoud explică:

Eu am vazut cu 250 de lei Micul Alexander numai ca era departe si nu putea sa mi-l aduca

| LaughOutLoud explică:

Http://bucharestcity.olx.ro/......-278247445 Aici m-am uitat dar e prea departe si nu vine. Daca va uitati atent la pret Micul Alexander verde costa 250 iar cel albastru 350.

| LaughOutLoud explică:

Da nu ma omor asa de tare dupa Marele Alexander.Eu vreau pur si simplu un papagal.Nu conteaza cat e de mare(ba da conteaza deoarece nu vreau perusibig grin). Vreau sa am un papagal pe care sa il invat sa vorbeasca sa se joace cu mingea de tenis cum fac altii si sa imi fie cel mai bun prietenbig grin.

| Luannah a răspuns:

Si? Ce ar trebui sa raspund? Pe bune care-i faza?

| DenisIonut01 a răspuns (pentru Luannah):

Bine punctat! happy Frate aici nu e site de anunturi!

| aura36 a răspuns:

Http://www.aaz.ro/detalii/345234/Papagali-de-vanzare-Vorbitori (si mai scrie inca, ca este disponibil in toate judetele, din Romania)nr de tel pentru mai multe detalii:0760.503.533 sper sa-ti fie de folos! doar 1 euro(dar eu nu cred faza asta)

| aura36 a răspuns:

In orice caz, nu strica sa suni si sa intrebi.

| Farazahar20 a răspuns:

Pai sa zicem ca un Micul Alexander este intre 500 lei si 600 lei maxim iar Marele Alexander 1600lei. nu se va oferii nimeni cred mai bine mai pui niste bani de-o parte.

| Farazahar20 a răspuns:

Pai asta e chestia, ei nu vor venii pentru 3 mil din toata tara sau poate da.Te poti duce chiar tu tongue si eu am vazut la 30 Euro un Micul Alexander, dar Marele Alexander ff scump

| yoou17 a răspuns:

Din ce zona esti? ...am eu un papagal de vanzare Micul Alexander, cusca o dau Gratis, in total 250 lei. el este verde si are 1 an