Din moment ce oferi un caine la o distanta asa de mare, ar trebui sa vina el personal sa-l ia. Trebuie sa cunosti persoana, caci de nebuni in lume exista peste tot care pot face rau patrupedului. Ai mare grija cui il dai! Eu cand am luat-o pe a mea, mi-a a adus-o acasa persoana de unde o vazusem (pe Facebook) desi ea venise in mod special in sat caci avea parintii ei si asa mi-a adus si mie catelusa. Astfel o trimiteau cu pet taxi contra-cost sau trebuia sa ma duc personal sa o iau. Am primit de la ei un contract ca am luat la raspundere ingrijirea ei si ca nu o voi abandona. Mentiona numarul cipului ei, numele pe care il alesesem si cu o zgarda/lesa. Timp de o saptamana, de cand am ales-o de pe internet si pana mi-a venit acasa, am comunicat mereu cu persoana. Catelusa pe care am adoptat-o avea varsta de 1 an... si asa au trecut 9 ani de cand am luat-o, un Border Collie metis cu Terrier.
P.S S-au intamplat destule cazuri de abandon dupa adoptie ori ca, cainele sa fi suferit batai din partea noului stapan sau fi folosit pentru zoofilie. De-asta am spus, trebuie sa te interesezi bine de persoana respectiva.