Eu vreau mai am un canish si inca 2 cred ca nu sunt rasa pura. dar tot mai vreau :X:X
Cred ca te-am localizat, iti doresc sa te bucuri alaturi de cei dragi de minunatia de catifea neagra...trebuie sa stii ca a fost prima mea feblete, nu pentru ca nu-i iubesc pe toti la fel, dar acum am o alta trecuta la capit febleti...sa va traiasca si sa va bucurati de ghidusiile ei si de iubirea ce o poate avea pentru toti
Multumim frumos, toata lumea a fost incantata de ea si au spus ca e o BIJUTERIE de catel.
Ma bucur pentru achizitia facut si multumirea sosita imediat ...sunteti oameni minunati cei ce inca mai cred in oamenii din tara noastra.
Dragele mele iubitoare de bisoni.si nu numai... puiutii pe care ii am au 1luna si jumatate au au vaccin facut si credeti-ma ca mai exista in tra asta si oameni de buna credinta, iar cei ce se indoiesc de credibilitatea anuntului cred ca ei au o problema de neincredere din te miri ce motiv.si ...pentru anutzza daca iti doresti cu adevarat sunama la nr 0722705747 si putem sta de vorba cf promisiunei facute.