| MeMyselfI a întrebat:

Vreau sa gasesc cel mai dragut nume pentru csatelusa mea yorkshire terrier. Spuneti-mi nume de catelusa din filme sau nu stiu... da in orice caz nu titi, miti, labus sau alte nume prostesti. Vreau sa fie simple dar sa sune bine(mie imi plac acesteatongueoppy(din pinguinii domnului Popper), Moki, Mishka(suna putin ciudat) )+nu vreau sa-mi dati site-uri. cele mai dragute nume=funda

16 răspunsuri:
| yoswwwet a răspuns:

Rose,bella.mishel,sharpey,liana,tania,.riky.sper ca te-am ajutatwinking

| loveanddreams a răspuns:

Maya, lucky, lessy

| diclorofosfat a răspuns:

Luna, ador numele asta
PS> Pe motanul meu il cheama Mishka big grin
Sa ai o catelusa sanatoasa

| LoveNiki a răspuns:

Beky sau Miki

| flaviu1990 a răspuns:

eu zic ca s-ar potrivi numele RITA

| Ely_8220 a răspuns:

Buna: Keyla
Aby
Pyky
Riki
Pufoasa
FEtiza
hey alte nume scurte nu prea stiu dar pe catelusa mea o cheama Pinchi! sunt dragute numele ai de unde alege! Sper ca-ti plac funda?

| vladx001 a răspuns:

Sisi sau cece se citesc la fel se scriu diferit Sisi erea o printesa

| MeMyselfI explică:

Scuze pentru greseli

| little0apple a răspuns:

Rosalie linda tara dolly pepper corbylaughing selly mentalaughing ludie sara schilla susan olly oxie. happy

| ioanabea95 a răspuns:

Pe catelusa mea o cheama Linda, dar mai stiu cateva nume de ex. lady, lasy, lusha, corbitza(daca e cu negru) si Sisi. astea mi le-am amintit acum

| chibiusa a răspuns:

Daca nu ma insel charlotte din sex and the city avea o catelusa la fel si o chema elizabeth taylor smug

| Anduuu a răspuns:

Pepper,Shasta,Kendall,Sookie(suky),Alegria,Alia,Nasty,Nedinne,Betty,Jess Tasha Mocha,Misty,Luna,Ginger,Cookie, Calie, Casey

| cohyChocolate a răspuns:

Cooky, fifi,

| xLariiiii a răspuns:

Pe catelusa mea o cheama Pammy(Pammela) dar cel mai mult este strigata Titzalaughing de la fetita

| EdyTheBest a răspuns:

Pe catelusa mea o cheama Blacky.Mi-e sincer imi place enorm acest nume.
Sper ca iti place acest nume.

| Bogdanmarianmgh a răspuns:

Eu am gasit aici
https://catelusii.cabanova.com
Sunt foarte bune o sa iti placa